Meclis yarın özel gündemle toplanacak

Meclis Genel Kurulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yarın özel gündemle toplanacak. Saat 14.00'de başlayacak Genel Kurul'da Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DTP Grup Başkanı Ahmet Türk, DSP Genel Başkanı adına Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi ve ÖDP Genel Başkanı adına İstanbul Milletvekili Ufuk Uras konuşacak.

Yayınlanma: 22.04.2009 - 10:24
Abone Ol google-news

TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlamalar yarın Meclis'teki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve saygı duruşuyla başlayacak. Meclis Başkanı Köksal Toptan daha sonra da Meclis'te kutlamaları kabul edecek. Meclis Genel Kurulu ise TBMM'nin açılışının 89'ncu yıldönümü nedeniyle saat 14.00'de özel gündemle toplanacak.

TBMM Başkanı Toptan'ın açış konuşmasıyla başlayacak olan Genel Kurul'da sırasıyla AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, DSP Genel Başkanı adına Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi ve ÖDP Genel Başkanı adına İstanbul Milletvekili Ufuk Uras konuşma yapacak. Meclis'te saat 19.30'de ise Toptan resepsiyon verecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler