"Ustalara Saygı" etkinliği ile anılacaklar

Beşiktaş Belediyesi'nce düzenlenen ''Ustalara Saygı'' etkinliğinin bu haftaki bölümünde, popüler müziğin önemli ikilisi Çiğdem Talu ve Melih Kibar anılacak.

Yayınlanma: 23.04.2009 - 11:54
Abone Ol google-news

Beşiktaş Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ''İşte öyle bir şey'', ''Sevdan olmasa'', ''Bir de bana sor'', ''İçimdeki fırtına'', ''Etme eyleme'' gibi şarkıları birlikte yaratan Çiğdem Talu ve Melih Kibar için organize edilen etkinliğe, Coşkun Demir, Demet Sağıroğlu, Erol Evgin, Füsun Önal, Murat Evgin, Nükhet Duru, Onur Mete, Sibel Gürsoy, Tuba Önal, Tüzmen ve Yeliz katılacak.

Gecede, dinleyiciler için sanatçıların solo performanslarının yanı sıra sürpriz düetler ve "Yıldızlar Korosu'' da yer alacak.

Etkinlikte, Talu-Kibar ikilisinin birlikte yarattığı klasiklerin yanı sıra ayrı ayrı sanatçılarla ürettikleri çalışmalardan örnekler de sanatseverlere sunulacak.

Çiğdem Talu ve Melih Kibar için hazırlanan gecede, ''Hisseli Harikalar Kumpanyası'' müzikalinde sanatçılarla çalışan Haldun Dormen, arşivci-programcı Hakan Eren, Melih Kibar'ın eşi Ethel Kibar ve Talu'nun kızı Zeynep Talu da ikili ile ilgili duygu ve düşüncelerini konuklarla paylaşacak.

Erol Evgin Orkestrası'nın sanatçılara eşlik edeceği gecede, Talu ve Kibar ile ilgili çeşitli görüntüler ve dia gösterileri de seyircilere sunulacak.

Faruk Şüyün'ün hazırladığı ve Erol Evgin ile birlikte moderatörlüğünü üstlendiği etkinlik, Akatlar Kültür Merkezi Melih Cevdet Anday Sahnesi'nde 27 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de gerçekleştirilecek. ''Ustalara Saygı'' etkinlikleri, 4 Mayıs'ta Selim İleri için hazırlanan geceyle devam edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler