Edu 'Başarılarımızı yükselteceğiz'

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Edu Dracena, geçen sezon yaşadıkları başarıları daha yükseklere çıkartmak istediklerini söyledi. Brezilyalı futbolcu "Geçen sezondan biliyoruz ki borcumuz olan şampiyonluğu camiamıza getiremedik ve bu nedenle bu sezonun başlamasıyla üzerimize düşen sorumluluğu da biliyoruz. Umarım bizim için hayırlı bir sezon olur" dedi.

Yayınlanma: 16.08.2008 - 12:53
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Edu Dracena, takım olarak gol atarken, gol yemelerinin normal olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama yediğimiz gollerden ders çıkarmamız gerekiyor. İkinci yarının başında hocamız, yapacağı oyun değişikliği ve uyarıları zaten devre arasında tüm arkadaşlarımıza anlatmıştı. Hatalı goller olacaktır. Önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır... Nedenler aranıyor, ancak ben şampiyonluğu neden yitirdiğimiz bulamadım."

Takımdan ayrılan Mehmet Aurelio'nun eksikliğini hissettikleri belirten Brezilyalı futbolcu, "Hem futbolcu hem de insanlık olarak eksikliğini takım olarak hissediyoruz. Fakat yaşam sürüyor, yolların ayrılması gerekiyorsa ayrılmıştır. Burada taraftarların gözünde idol olması ve milli takıma yükselmesi zaten onun ne denli kaliteli bir oyuncu olduğunun göstergesidir. Başarılı bir profesyonel olduğunu gittiği yerde de göstereceğine eminim" şeklinde konuştu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler