AKP ve MHP'liler arasında kavga

Kastamonu'nun Abana ilçesindeki bir restoranda AKP ve MHP'liler arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 27.04.2009 - 09:44
Abone Ol google-news

MHP'li Bozkurt Belediye meclisi üyesi Salih Demir ile il genel meclisi üyesi Mustafa Özcan, Abana'daki içkili bir restorana gitti. Restoran çıkışında Demir ve Özcan ile AKP'li Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz'ın oğullarının da aralarında olduğu bir grup arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle, MHP'li Demir'in burnu kırıldı, Özcan ise kolundan yaralandı. Kavgada burnu kırılan Demir, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bozkurt Belediye Başkanı Canbaz, yaptığı açıklamada, 26 yıllık belediye başkanlığı döneminde böyle bir olayın ilk defa yaşandığını belirterek, ''Eski bir eğitimci olarak yaşananları tasvip etmiyorum'' dedi.

MHP Bozkurt İlçe Başkanı Muammer Avni Tiryaki ise Demir ve Özcan'ın Belediye Başkanı Canbaz'ın çocuklarının olduğu grubun sopalı saldırısına uğradığını iddia etti.

Öte yandan, 29 Mart yerel seçimlerinden bir gün önce de iki grup arasında gerginlik yaşanmış, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü'nün 70 kişilik polis ekibini ilçeye göndermesi sonucu olaylar yatıştırılmıştı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler