"Avantajlar da araçlar da bitmez!"

Esnek ve hızlı yerli üretim avantajını da kullanarak Mart ayında 3 bin 807 adetlik satışla hafif ticari araç pazarının lideri olarak tamamlayan Fiat, ÖTV indirimi sonrası sunduğu ekstra satın alma kolaylıklarına bir yenisi daha ekleyerek "Avantajlar da Araçlar da Bitmez" sloganıyla yeni bir ileri teslim kampanyasına başladı.

Yayınlanma: 27.04.2009 - 14:20
Abone Ol google-news

30 Nisan’a kadar geçerli olacak ileri teslim kampanya kapsamında Fiat markalı binek ve ticari araç modellerinden stoklarda kısa vadede bulunamayan modeller için sabit fiyat garantisiyle Mayıs ayında teslim ayrıcalığı sağlanıyor.

Fiat Marka Direktörü Okan Baş, “Stoklarımızda yer alan ve yoğun talep gören yerli üretim Fiat Fiorino, Fiat Doblo, Fiat Albea ve Fiat Linea gibi modellerimizi ÖTV indirimi sonrası çok uygun koşullarla  tüketicilerle buluşturuyoruz. Bununla birlikte stoklarımızda olmayan bir aracın talep edilmesi durumunda ise peşinat veren müşterilerimize sabit fiyat garantisiyle Mayıs ayında teslim imkanı sağlıyoruz. Kampanya kapsamında ÖTV indirimine ek olarak 3 bin 500 TL’ye varan yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Fiat Ticari Araçlar model gamına 12 aya kadar yüzde 0 faizli kredi imkanıyla da sahip olma imkanı da sağlanıyor” açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler