Bursaspor Başkanı: UEFA yolunda önemli bir karşılaşma

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yarın akşam deplasmandaki Trabzonspor maçından galip ayrılmak istediklerini bildirdi. Yazıcı, yaptığı açıklamada, yarın akşam Avni Aker Stadı'nda hedefleri olan iki takımın karşı karşıya geleceğini belirtti.

Yayınlanma: 16.05.2009 - 12:56
Abone Ol google-news

Trabzonspor'un ligin iyi takımlarından biri olduğunu vurgulayan Yazıcı, ''Her iki takım için de zor bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Trabzon zorlu bir deplasman, ancak biz de ligin ikinci yarısındaki çıkışımızı devam ettirme düşüncesindeyiz. Hedefleri olan iki takımın mücadelesinden galip olarak ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Yazıcı, bu maçın kendileri açısından ayrı bir önemi bulunduğunu da ifade ederek, şöyle konuştu:

''Bizim için UEFA Kupası'na katılma yolunda önemli bir karşılaşma olacak. Belirlediğimiz hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu karşılaşmadan alacağımız 3 puanla hedefe biraz daha yaklaşacağımız düşüncesindeyim. Ancak, ilk olarak centilmence, iyi oynayanın ve hak edenin kazanacağı bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum.''

Öte yandan Bursaspor, yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda yeşil-beyazlı futbolcular, koşu ve pas çalışması yaptı. Antrenman sonrası futbolcular, aileleriyle birlikte tesislerde yemek yedi.

Bursaspor, yarınki maç için bugün 18.25'te Yenişehir'den uçakla Trabzon'a gidecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler