Yaşar Üniversitesi'nde sanal ÖSS

Milyonlarca gencin beklediği ve 14 Haziran'da yapılacak Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) öncesi, Yaşar Üniversitesi ve Elit Dersanesi, "Sanal ÖSS projesi"ni hayata geçiriyor. Sanan ÖSS kapsamında öğrenciler 26-27-28 Mayıs 2009 tarihlerinde internet üzerinden ücretsiz olarak sınava katılarak ÖSS'nin simülasyonunu yaşayacaklar.

Yayınlanma: 23.05.2009 - 10:13
Abone Ol google-news

Yaşar Üniversitesi ve Elit Dersanesi, Sanal ÖSS projesini hayata geçiriyor. Sanal ÖSS kapsamında öğrenciler, 26-27-28 Mayıs 2009 tarihlerinde internet üzerinden sınava katılacaklar. Öğrenciler, büyük sınavın adeta simülasyonunu yaşayacakları Sanal ÖSS ile başarılarını ölçme imkanı bulacaklar.

Ücretsiz sınava herkes katılabilecek. Sanal ÖSS'nin tanıtımı Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan ile Elit Dershanesi yöneticilerinin katıldığı basın toplantısında yapıldı. Rektör Barkan, Türkiye'de ilk kez bir üniversite ile bir dershanenin işbirliği ile sanal ÖSS gerçekleştirileceğini belirterek, Ücretsiz olarak öğrencilerin ve isteyen herkes bu sınava katılarak başarılarını ölçme imkanı bulacak dedi.

Yaşar Üniversitesi Medya Merkezi, Bilgi-İşlem Bölümü ve Halkla İlişkiler Bölümü'nün katkılarıyla özel olarak hazırlanan internet sitesinde öğrenciler 3 saat 30 dakikada soruları yanıtlayarak zamana karşı yarışacaklar. 26-27-28 Mayıs 2009 tarihlerinde Yaşar Üniversitesi'nin www.yasar.edu.tr web sitesi üzerinde yayında olacak sınavda öğrenciler bu tarihlerden birinde sınava katılarak, belirlenen sürede sorulara yanıt vererek sınava girecekler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler