Aziz Yıldırım yeniden başkan

Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurulu'nun ikinci gününde üyelerin oy verme işlemi saat 17:00'de sona erdi. Bir dönem daha F.Bahçe Başkanı olmak için seçime giden Aziz Yıldırım, Şadan Kalkavan ile girdiği yarışı farkla kazandı.

Yayınlanma: 24.05.2009 - 15:36
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu'nun ikinci gününde saat 10:00'da başlayan oy verme işlemi saat 17:00'de tamamlandı ve ilk sonuçlarla birlikte Aziz Yıldırım'ın 3 yıl daha F.Bahçe Başkanı olmayı garantiledi.

Aziz Yıldırım'ın rakibi olarak Genel Kurul'da F.Bahçe Başkan Adayı olan Şadan Kalkavan aldığı oylarla Aziz Yıldırım'ın farklı bir şekilde gerisinde kalırken Yıldırım 11 yılın ardından 3 yıl daha Fenerbahçe Başkanı olmaya hak kazandı.
 

Kesin sonuçlar

Kongrede camianın önde gelen isimlerinden Şadan Kalkavan ile yarışan Aziz Yıldırım önemli bir fark atarak bir dönem için daha başkanlığa seçildi.

İlk sandıkların açılmasıyla Şadan Kalkavan ile arasındaki farkı açmaya başlayan Aziz Yıldırım toplam 5 bin 53 oy aldı. Şadan Kalkavan ise 1216 oyda kaldı.

Kongrede liste vermeden sadece Başkanlık için aday olarak tarihe geçen Sibel Funda Pala'nın ise 66 oy topladı.

Yıldırım bir dönem daha başkanlığa seçilmesinden sonra yaptığı kısa konuşmada, Şadan Kalkavan'a teşekkür ederken, "durmak yok, çalışmaya devam" dedi.

İşte Aziz Yıldırım'ın yönetimi:

Nihat Özdemir
Ali Y. Koç
Vedat Olcay
Abdullah Kiğılı
Nihat Özbağı
O. Murat Özaydınlı
Mithat Yenigün
Şekip Mosturoğlu
Cihan Kamer
N.Mahmut Uslu
İlhan Ekşioğlu
Alaeddin Yıldırım
Serhat Çeçen


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler