TT Ankaralılardan destek bekliyor

BEKO Basketbol Lig'inde play-off yarı finali Türk Telekom ile Fenerbahçe Ülker arasında yarın oynanacak mücadele ile başlayacak.

Yayınlanma: 25.05.2009 - 09:52
Abone Ol google-news

Türk Telekom Basketbol takımı antrenörü Ercüment Sunter,  yaptığı açıklamada Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 3-1 ile geçerek zorlu bir engeli aştıklarını söyledi.

Yarın Fenerbahçe Ülker karşısında Ankaralılar'ı yanlarında görmek istediklerini ifade eden Sunter, ''Ankara'da 3 büyüklerle oynarken seyirci desteğine çok daha fazla ihtiyacımız oluyor. Ankaralılar'ın bizi coşkuyla ve sonuna kadar desteklemesini istiyoruz. Fenerbahçe Ülker maçlarında bu desteğe fazlasıyla ihtiyacımız olacak'' dedi.

Şampiyonluğun 3 adayından biri olduklarını ve şampiyonluk isteyen başkentlilerin yarın Atatürk Spor Salonu'nu doldurmalarını beklediklerini ifade eden Sunter, ''2 senede takım olarak çok şey yaptık. Şampiyonluğa çok yakınız. Ankaralılar'ın desteğini alınca şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker'in deneyimli, kaliteli ve geniş bir kadroya sahip olduğuna dikkati çeken Sunter, sözlerini şöyle tamamladı:

''Geçen sezon İstanbul'da oynadığımız 2 maçı da Fenerbahçe, seyirci desteğiyle kazandı. Ankara'ya çok moralsiz dönmüştük. Bu sezon saha avantajı ile başlıyoruz. İlk iki maçı Ankara'da kazanarak İstanbul'a gitmek ve işi orada bitirmek istiyoruz. Ankara'ya şampiyonluk getirmemizi isteyen basketbolseverleri salonda yanımızda görmek ve coşkularını hissetmek istiyoruz Şampiyonluğu Ankara'ya getireceğimize inanıyoruz. İhtiyacımız olan tek şey başkentlilerin desteği.''

Türk Telekom ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak play-off serisi 0-0 eşitlikle başlayacak ve seride 3'e ulaşacak takım adını finale yazdıracak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler