Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, İlhan Selçuk'a ait medyaya sızdırılan görüşmelerin, adli dinleme kapsamında yapılan dinlemeler olmadığını "Usulsüz dinlediler" başlığı ile verdiği haberiyle duyurdu. Milliyet ise, ÇYDD Başkanı Türkan Saylan için Beşiktaş Çarşı grubunun derbide İnönü Stadı'na asmak için hazırladığı 'Türkan Saylan onurumuzdur' pankartına polis engelini ilk sayfasından gördü.

Yayınlanma: 26.05.2009 - 06:59
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Usulsüz dinlediler

İstanbul Başsavcılığı, Selçuk hakkındaki ilk adli dinleme kararının 21 Şubat 2008 tarihinde İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nce alındığını bildirdi. Medyaya sızdırılan görüşmelerin, adli dinleme kapsamında yapılan dinlemeler olmadığı ve CMK kapsamında alınmadığı anlaşıldı. Hukukçular delil olmayacak bu görüşmelerin dosyaya konulmasını hukuk ihlali olarak nitelendirdi.



HÜRRİYET

Bücür diktatör dünyayı salladı

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Il emri verdi, ülkenin kuzeydoğusundan dün nükleer deneme yapıldı. 4.7 büyüklüğünde bir sarsıntıya neden olan korkunç patlama, dünyaya "nükleer şok" yaşadı.

 

MİLLİYET

Polisten 'Türkan Hoca' sansürü

Beşiktaş Çarşı grubunun derbide İnönü Stadı'na asmak için hazırladığı ve federasyonun onayladığı 'Türkan Saylan onurumuzdur' pankartını polis, "Siyasi gerginlik yaratır" gerekçesiyle engelledi.

 

RADİKAL

Davutpaşa mağduru Devlet sahip çıkmadı


Sorumlululara dava açılamayan Davutpaşa patlamasında ölen 23 kişinin yakınları kızgın: Bir taraftakine deve kestir, diğerini öldür, bu çok haksız.



AKŞAM

Paraları kaldırıma gömdüler


Belediyelerin bir numaralı kaynak sağlayıcısı İller Bankası'nın Genel Müdürü isyan etti: Suyu- kanalizasyonu olmayan belediyelere para veriyoruz, ilk işleri kaldırım yaptırmak.

 

POSTA

Ceset sandığı


23 gün önce kaybolan 3 yaşındaki Zehra'nın cesedi komşu evde oturan yengesi Derya Tunç'un çeyin sandığında bulundu.


VATAN

Rüşvetten 5 yıl

Ergenekeon davasında 19.5 yıl hapis istemiyle yargılanan Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan,1 milyon dolar rüşvet almaktan 5 yıl hapis cezasına mahkum oldu.


HABERTÜRK

En sert muhalif içlerinden çıktı


Kurucusu olduğu AKP'den istifa edip parti kuran Abdüllatif Şener, sert konuştu: Tek vatan evladı AKP'ye oy vermemeli.

 

BİRGÜN

'Ermeniler ile Türkle dosttur'


Gazetecileri ağırlayan Ermenistan Devlet Bakanı Nikoyan sınırda Türk askerlerle arasında geçen bir anısını anlattı: 'Ermeniyim' dedim, askerler bana 'Biz dostuz geçin' demişti.


SABAH

Dünyada grip bizde kene


New York'ta domuz gribinden ikinci ölüm kıyamet kopartırken, Türkiye keneye 4 günde 5 kurban verdi.

 

TERCÜMAN

Cehennem bombası


Tatkibata, ABD, AB, Rusya Japonya, Güney Kore, Fransa, İngiltere büyük tepki gösterdi. BM, acil olarak toplanacak.


YENİ ŞAFAK

Üçüncü kasette sincan kehaneti

Ergenekon sanığı Eruygur'u eşi Mukaddes Hanım'ın üçüncü kaseti de çıktı. Ak Parti'nin kapatılması ve Gül'ün Köşk'ten indirilmesi için Ergenekon'un çabalarını anlatan Eruygur, Sincan kararını günler öncesinden haber veriyor.

 

ZAMAN

İlişkilerimiz her türlü menfaatin üstündedir


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün Kırgızistan'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Kalabalık işadamı ve gazeteci topluluğununu da katılacağı program, Türkiye'nin sekiz yıl aradan sonra cumhurbaşkanı düzeyinde yaptığı ilk ziyaret özelliği taşıyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler