Kerem Görsev'li faaliyet raporu tanıtımı

TAV Havalimanları Holding, 2008 Faaliyet Raporu'nun tanıtımını Kerem Görsev'in konser verdiği bir toplantıyla yaptı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde gerçekleşen konserde Görsev, özel olarak hazırladığı besteleri sundu.

Yayınlanma: 26.05.2009 - 10:58
Abone Ol google-news

TAV Havalimanları Holding, 2008 Faaliyet Raporu'nun tanıtımını nedeniyle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde, ''Buluşma'' adı verilen bir konser düzenlendi. Kerem Görsev, konserde özel olarak hazırladığı besteleri sundu.

TAV Havalimanları Holding Yatırımcı İlişkileri Birim Yöneticisi Nursel İlgen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, TAV Havalimanları Holding hisselerinin yaklaşık yüzde 42'sinin İMKB'de işlem görmesinin sorumluluğu ve bilincinde, yatırımcılara ve finans piyasası katılımcılarına şirketin faaliyetleri, finansal durumu hakkında bilgi vermek amacıyla, her yıl büyük bir özen ve dikkatle faaliyet raporunu hazırladıklarını belirtti.

İlgen, holding olarak üç kıtada 41 milyon yolcuya hizmet sunduklarını ve yerelden küreselliğe emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

Holdingin Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül de açıklamasında, ''farklı düşünmek'' ve ''bu farklılığı hayata geçirmeye cesaret etme''nin kurum kültürünün temelinde yer aldığını belirterek, şunları söyledi:

''TAV Havalimanları olarak kültür ve sanata verdiğimiz destekten hareketle, 2007 Faaliyet Raporu'nda edebiyat, 2008'de ise müzik alanında daha önce hiç düşünülmemiş projeleri gerçekleştirdik. 2008 Faaliyet Raporu'nda, hayatın buluşma mekanları havalimanlarıyla, şehrin müziği cazı bir araya getirdik. Faaliyet Raporu'na, yaptığımız işin ritmini, renklerini yansıttık.''

Geçen yıl, Buket Uzuner'in ''İstanbullular'' romanından alıntılar yapılan TAV Havalimanları 2007 Faaliyet Raporu, Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen Geleneksel Yaratıcılık Ödülleri Yarışması'nda ''Silver Award'' ve Türkiye Grafikerler Meslek Kuruluşu (GMK) tarafından gerçekleştirilen Grafik Ürünler Yarışması'nda ''Yılın En İyi Tasarlanmış Faaliyet Raporu'' ödüllerini kazanmış ve büyük ilgi görerek ikinci kez basılmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler