Çocuğunu bıçakladı!

Muğla'nın Milas ilçesinde 9 yaşındaki oğlunu bıçakladığı ve zorla karanlık odaya kitlediği iddia edilen kişi tutuklandı. Zanlı, adliye çıkışında gazetecilere ''Bıçaklamadım. Çocuk benim değil. Eşim başkasıyla birlikte olmuş. Hakkımda söylenenler iftira'' dedi.

Yayınlanma: 26.05.2009 - 14:31
Abone Ol google-news

Muğla'nın Milas ilçesinde 9 yaşındaki oğlunu bıçakladığı iddia edilen kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Milas'a bağlı Selimiye beldesinde, oğlu O.İ'yi darbettiği, zorla karanlık odaya kilitlediği ve bacaklarından bıçakladığı iddia edilen Ali İ. (34) jandarma ekiplerince yakalandı.

İfadesinin alınmasının ardından ''zorla alıkoyma, darp ve kasten adam yaralama'' suçundan adliyeye sevk edilen baba tutuklandı.

Zanlı, adliye çıkışında gazetecilere ''Bıçaklamadım. Çocuk benim değil. Eşim başkasıyla birlikte olmuş. Hakkımda söylenenler iftira'' dedi.

Bu arada, 9 yaşındaki O.İ'nin Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ve psikolog gözetiminde tedavisine başlandığı bildirildi.

Milas Kaymakamı Şahin Aslan, şiddete maruz kaldığı iddia edilen çocuğun tedavisi için gereken her şeyin yapılacağını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler