"Kayıt parası istemeyin"

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, il milli eğitim müdürlerinden öğrenci kayıtları sırasında velilerden bağış alınmamasını istedi.

Yayınlanma: 29.05.2009 - 08:53
Abone Ol google-news

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu'nca Bilkent Otel'de düzenlenen ''İl Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı''nın açılışında yaptığı konuşmada, il milli eğitim müdürleriyle bir araya geldiği bu ilk toplantının, bundan sonraki çalışmalar için önemli bir başlangıç olacağına inandığını söyledi.

İl milli eğitim müdürlerinin emek, sevgi ve özveri isteyen bir görev yaptıklarını dile getiren Bakan Çubukçu, ''Ülkemizin eğitim alanında hedeflerine ulaşması noktasında yapılacak bütün iyi ve güzel işlerin bizzat takipçisi ve destekçisi olacağımı da bilmenizi isterim'' dedi.

Çubukçu, 2008-2009 eğitim öğretim yılının 12 Haziran'da sona ereceğini anımsatarak, kısa zaman içinde gelecek eğitim yılı için öğrenci kayıtlarının başlayacağını belirtti. Bakan Çubukçu, ''Hiçbir suretle velilerimizden okullara kayıt yaptırırken bir ön koşul olarak bağış yapmalarının istenmemesini ve bu konuda hassas davranılmasını önemle rica ediyorum. Bağış yapmanın ruhuna da aykırı olan bu yaklaşımdan özenle kaçınılması gerekir'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler