Kırıkkale'de trafik kazası: 20 yaralı

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında, 2'si çocuk 20 kişi yaralandı. Yaralılar, Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Devlet ile Kadın Doğum ve Çocuk hastanelerinde tedavi altına alındılar.

Yayınlanma: 30.05.2009 - 11:24
Abone Ol google-news

Keskin ilçesinden Kırıkkale'ye düğüne gidenleri taşıyan Ortasöken köyü muhtarı Arap Doymaz yönetimindeki 71 KA 850 plakalı minibüs, Kurşunkaya köyü yol ayrımında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle devrildi.

Kazada, ilk belirlemelere göre 2'si çocuk 20 kişi yaralandı. Yaralılar, Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Devlet ile Kadın Doğum ve Çocuk hastanelerinde tedavi altına alındılar.

 

Yaralıların kimlikleri belirlendi

Arap Doymaz idaresindeki 71 KA 850 plakalı minibüsün devrilmesi sonucu yaralananların, sürücü Arap Doymaz ve yolcular Şeyma Doymaz, Tuğçe, Gülşen, Leyla, Güllüye, Güldane, Selma, Dönüş, Adem Onur, Cansu, Gülcan, Elif Nur, Yaşar, Emirhan, Yeter, Naciye, Hatice Yıldız, Ayfer Taş ve Mercan Sağlam olduğu tespit edildi.

Keskin Devlet, Kırıkkale Yüksek İhtisas, Kırıkkale Devlet ve Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanelerinde tedavi altına alınan yaralılardan Adem Onur dışındakilerin, ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildikleri öğrenildi.

Kaza sırasında iki parmağı kopan ve bir parmağı da ezilen Adem Onur'un ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde ameliyata alındığı, kopan ve sağlık ekiplerince kaza mahallinde yapılan aramanın ardından bulunan parmaklarının yapılan operasyonla yerine dikilmeye çalışıldığı bildirildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler