G.Saray'dan açıklama

Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Arena'nın inşası ile ilgili olarak İtalya merkezli bir firmayla görüşmeler yapıldığı şeklinde basına yansıyan haberleri yalanladı.

Yayınlanma: 30.05.2009 - 12:14
Abone Ol google-news

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, İtalyan firmasıyla yalnızca Türk Telekom Arena'nın saha zemini çimlenmesi ve tribün koltuklarının yapımı konularında görüşmeler yapıldığı kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:

''Görüşmenin içeriğine dair yazılan ifadeler tamamıyla yanlıştır. Geçtiğimiz hafta içinde Ludovic Fattizzo, Türk Telekom Arena saha zemininin çimlenmesi ve tribün koltuklarının yapımı ile ilgili yönetim kurulumuza bir sunum yapmıştır. Yönetim kurulumuz teklifi değerlendirme aşamasındadır. Söz konusu şirket ile kulübümüz arasında saha zemininin çimlenmesi ve stat tribün koltuklarının yapımı üzerine görüşmeler yapılmıştır. Ancak stadın inşasına dair herhangi bir görüşme olmamıştır.''

Diğer yandan, İngiltere'nin Blackburn Rovers takımında futbola veda eden ve Sıvasspor karşılaşmasında Galatasaray taraftarlarıyla vedalaşacak Tugay Kerimoğlu için GS Store tarafından özel atkılar satışa çıkarıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler