2. Babıali Şenliği okurları sevinderecek

2. Babıali Şenliği kapsamında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) standında 100'e yakın edebiyatçı, yazar ve çizer, 1-7 Haziran tarihleri arasında okurlarıyla bir araya gelecek.

Yayınlanma: 30.05.2009 - 14:13
Abone Ol google-news

TGC'nin Sultanahmet'te düzenlediği 2. Babıali Şenliği etkinliklerinde Adnan Özyalçıner, Altan Öymen, Ateş Nesin, Doğan Katırcıoğlu, Hande Altaylı, Halit Kıvanç, Nebil Özgentürk ve Rıdvan Akar, TGC standında şenliğe katılacak isimler arasında bulunuyor.

TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın eşi Saime Toptan ise 7 Haziran'da TGC standında olacak.
Şenlik kapsamında 1-7 Haziran 2009 tarihleri arasında TGC standında yer alacak isimler şöyle:

1 Haziran Pazartesi günü; Coşkun Çokyiğit, Ercan Kazmaz, Fehim Üçışık, İzzet Sedes, Alev Coşkun ve Şemsi Sılkım.2 Haziran Salı günü; Halit Kakınç, Bekir Türkmenoğlu, İskender Özsoy, Hande Altaylı, Nebil Özgentürk, Halit Kıvanç, Yüksel Evsen ve Yazgülü Aldoğan.
3 Haziran Çarşamba günü; Doğan Katırcıoğlu, Kerim Evren, Mustafa Sütlaş, Yılmaz Tunçkol, Önder Balıkçı, Selahattin Sevi ve Güler Kazmacı.
4 Haziran Perşembe günü; Ahmet Çakır, Akdağ Saydut, Hüseyin Movit, Ümit Aktan ve Orhan Koloğlu.
5 Haziran Cuma günü; Afşar Timuçin, Ali Er, Ateş Nesin, Nurettin İğci, Rıdvan Akar, Deniz Banoğlu ve Atilla Özsever.
6 Haziran Cumartesi günü; Adnan Genç, Adnan Özyalçıner, Sennur Sezer, Altan Öymen, Ercan Akyol, Kenan Akın, Nail Güreli, Serkan Oral, Süleyman Boyoğlu, Üstün Akmen ve Remzi Karahancı.
7 Haziran Pazar günü; Saime Toptan, Nazır Şentürk ve Kemal Arslan.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler