Muhasebeci ve mali müşavirlere ceza yağdı

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) disiplin kurulu çeşitli gerekçelerle 15 serbest muhasebeci ve mali müşavire çeşitli cezalar verilmesini kararlaştırdı. TÜRMOB Disiplin Kurulu'nun kararına göre, 13 muhasebeci ve mali müşavire 6 ay ile bir yıl mesleki faaliyetlerden alıkonulmasına karar verdi.

Yayınlanma: 23.08.2008 - 08:35
Abone Ol google-news

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) disiplin kurulu, iki muhasebeci ve mali müşaviri de meslekten ihraç etti.

Karara göre, 6 ay geçici olarak mesleki faaliyetten alıkonma cezası verilenler şöyle: Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Doğan Çetiner (Gaziantep), Serbest Muhasebeci İlhami Süheyl Aksay (Malatya), Serbest Muhasebeci Ahmet Kalaç (Malatya), Serbest Muhasebeci Ata Sayın (Tekirdağ), Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Murat Cansızoğlu (Tekirdağ), Serbest Muhasebeci Zekibey Avşar (Ankara), Serbest Muhasebeci Gökhan Gülmez (İstanbul) ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ümit Akyüz (Ankara).

Bir yıl geçici olarak mesleki faaliyetten alıkonma cezası verilen isimler de şöyle : Serbest Muhasebeci Cemil Erciyes (Mersin) Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Selçuk Gülten (Ankara), Serbest Muhasebeci İhsan Elvan (Ankara) ve Serbest Muhasebeci Dursun Doğanay (Ankara) Disiplin kurulu ayrıca Serbest Muhasebeci Ömer Özdemir (Ankara) ile Serbest Muhasebeci Mahir Köse’yi de (Ankara) meslekten ihraç etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler