Toptan: ÖSS ölüm kalım sınavı değil

TBMM Başkanı Köksal Toptan, yarın yapılacak olan Öğrenci Seçme Sınavı'na girecek öğrencilere başarılar dileyerek, ÖSS'nın kesinlikle bir ölüm kalım sınavı olmadığına dikkat çekti.

Yayınlanma: 13.06.2009 - 07:27
Abone Ol google-news

TBMM Başkanı Köksal Toptan, yayınladığı mesajda, yarın sınava girecek öğrencilere ailelerin motive edecek, cesaretini artıracak ve kaygılarını giderecek yönde davranmaları gerektiğine dikkat çekti. Toptan, mesajında şunları kaydetti:

"Meslek sahibi ve uzmanlaşmış gençlerimiz kalkınma ve ilerleme çabalarımızda en büyük güç kaynağımızdır. Gençlerimizin bilgi çağının nitelikleriyle donanımlı, özgür düşünceli, sorgulayan, milli değerlerini özümsemiş ve evrensel değerlerin farkında bireyler olarak yetişmeleri en büyük amacımızdır. ÖSS'ye girecek gençlerimizin şüphesiz en büyük destekçileri aileleri ve öğretmenleridir. Yarınımızı emanet edeceğimiz sevgili gençlerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda başarılı olacaklarına inancım tamdır. Aileler gençlerimizi motive edecek, cesaretini artıracak ve kaygılarını giderecek yönde davranmalıdır."
 

Sınav ölüm kalım meselesi değil

Toptan, ÖSS'nın kesinlikle bir ölüm kalım sınavı olmadığına da dikkat çekerek, "Gençlerin ve ailelerin şunu bilmesini istiyorum; Bu sınav kesinlikle bir ölüm kalım meselesi değildir. Bu nedenle gençlerimize destek olunması gerekmektedir. Ailelerimizin bu desteği vereceğinden kuşkum bulunmamaktadır. Gençlerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek gençlerimize bir kez daha başarılar diliyorum" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler