"Sen ölsen iyi olur" dedi ve öldürdü

İzmir'de bir süredir işsiz olan kişi sohbet ettiği annesine ''sen ölsen iyi olacak'' dedi ve annesini öldürdü. 43 yaşındaki zanlı suçunu kabul etti.

Yayınlanma: 25.06.2009 - 12:26
Abone Ol google-news

İzmir'in Çiğli ilçesi Güzeltepe semtinde, dün akşam yatalak durumdaki annesini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 43 yaşındaki zanlı, adliyeye gönderildi.

Polise, bir süredir işsiz olduğunu ve 4 ay önce de karısının boşanma davası açması nedeniyle ayrı yaşadıklarını söyleyen L.K, olay günü boşanma davasının duruşmasından çıkarak alkol almaya başladığını ifade etti. Zanlı, polise intihar etmeyi düşündüğünü, ancak yatalak annesini bırakacak kimsesi olmadığını ve bu nedenle eve giderek sohbet ettiği annesi Zarife K'yi ''sen ölsen iyi olacak'' diyerek öldürdüğünü anlattı.

Zanlının önce eliyle, ardından telefonun şarj kablosuyla annesinin boğmaya çalıştığı, daha sonra da bıçakladığı öğrenildi.

Olayın ardından bıçağı yıkayarak karakola giden ve polislerden ambulans çağırmalarını isteyen L.K'nın, bunalım nedeniyle cinayeti işlediğini, ancak pişmanlık duyduğunu, daha sonra da intihar edemediğini söylediği kaydedildi.

L.K, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

İzmir Adli Tıp Kurumu'nda Zarife K'ya yapılan otopside, ölüme yol açacak boğulma ve bıçak yaraları bulunduğu belirlendi.

L.K, dün akşam saatlerinde, Güzeltepe 8411/1 Sokak'ta birlikte kaldığı yatalak durumdaki annesi 87 yaşındaki Zarife K'yı öldürmüş, ardından polis merkezine giderek teslim olmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler