Bursa'da suç örgütü operasyonu

Bursa'da, çıkar amaçlı suç örgütü kurarak oto kurşunlama, silahla adam öldürmeye teşebbüs, nitelikli yağma gibi olaylara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan bir komiser ile bir polis memurunun da aralarında bulunduğu 14 kişi tutuklandı.

Yayınlanma: 26.06.2009 - 20:27
Abone Ol google-news

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin kent merkezinde bazı kişileri silahla tehdit ettikleri, paralarını aldıkları ve zorla senet imzalattıkları iddia edilen kişilere yönelik, 23 Haziran tarihinde 20 adrese eş zamanlı düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 12 kişi, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların adliyede soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısına ifade verdikleri sırada, Bursa'da bir polis merkezinin grup amirliği görevini yürüten komiser Teoman Y. ve polis memuru Yüksel D. de olaylara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Güvenlik güçlerince adliyeye götürülen komiser Teoman Y. ve polis memuru Yüksel D. 12 zanlı ile nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar, T.Y, Y.D, K.Ö. (40), H.Ç. (33), N.Z. (33), Y.O. (36), M.K. (32), A.Ö. (38), S.D. (36), Ş.Ö. (36), M.H. (37), A.T. (40), A.V. (29) ve A.Ö. (39) nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler