Grande Punto yenilendi

Grande Punto'un 2009 modeli yeniden tasarlandı. Fiat Grande Punto, iç ve dış tasarımındaki yenilikleri, yeni Fun versiyonu ve pek çok kişiselleştirme opsiyonuyla yenilendi. Sportif tasarımı ve geniş motor seçenekleriyle yeni Grande Punto’nun fiyatı 24 bin 750 YTL’den başlıyor.

Yayınlanma: 27.08.2008 - 09:31
Abone Ol google-news

Üç ve beş kapı seçeneklerine sahip olan Grande Punto, yeni model yılında iç ve dış tasarımındaki yenilikler, yeni Fun versiyonu, yeni opsiyon paketleri, güncellenen mevcut opsiyon paketleri ve yeni kişiselleştirme olanaklarıyla sunuluyor. Fiat’dan yapılan açıklamaya göre, Grande Punto’nun yenilenmesiyle birlikte Active, Dynamic, Emotion ve Sport’tan oluşan mevcut donanım versiyonları yeniden sınıflandırılırken, bunlara bir de Fun adında yeni bir versiyon eklendi.

2009 model yılıyla birlikte Grande Punto, Active, Dynamic, Emotion donanım seviyelerini Comfortlife Serisi, Fun ve Sport donanım seviyelerini de Sportlife Serisi altında buluşturuyor.

Orta yaş ve üzeri müşteri kitlesine hitap edecek olan konfor ve fonksiyonellik odaklı Comfortlife Serisi’nin yanı sıra Sportlife Serisi de genç müşteri kitlesine ulaşacak. Grande Punto, 2009 model yılında da 3 benzinli ve 2 Multijet dizel motor ve 1.4 Fire 77 HP, 1.4 Starjet 16V 95 HP, 1.4 Turbo T-Jet 120 HP benzinli motorların yanı sıra,1.3 Multijet 16V 75 HP ve 1.3 Multijet 16V 90 HP motor seçenekleri ile tüketiciye farklı alternatifler sunuyor. 2009 model yılındaki diğer bir yenilik ise Dualogic vites opsiyonunda ESP+ASR+MSR+HBA ve yokuşta kaymayı önleyici Hillholder’ın standart olarak sunulması. Yeni Fun versiyonundaki standart donanım ise şöyle: "Klima, direksiyondan kumandalı radyo-CD-MP3 çalar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, yükseklik ayarlı direksiyon ve sürücü koltuğu, ABS, sürücü ve yolcu havayastığı, gövde rengi yan aynalar, asimetrik katlanan arka koltuk, sportif tasarımlı deri direksiyon simidi ve vites topuzu, karbon görünümlü ön panel, ön sis farları, karartılmış arka camlar, 16 inçlik alüminyum jantlar, spoiler, marşpiye, krom çerçeveli gösterge paneli, gövde rengi tamponlar ve kapı kolları."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler