Terörist yakınları Başsavcılık'ta

Mersin'de 13 kişinin yaralandığı patlamayı gerçekleştiren teröristin yakınları, cenazeyi almak için Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Başsavcılık, cesedin DNA testi için İstanbul adli tıp kurumuna gönderildiğini belirterek, aileyi Bakırköy Cumhuriyet başsavcılığına yönlendirdi.

Yayınlanma: 27.08.2008 - 13:15
Abone Ol google-news

Mersin'de meydana gelen patlamada 13 polis memurunun yaralanmasına sebep olan teröristin cenazesini almak için yakınlarının Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurduğu belirtildi.
19 Ağustos saat 15.38'te Adana yönünden gelen bomba yüklü 27 J 6836 plakalı otomobilde, yakalanacağını anladığı sırada patlamayı gerçekleştirdiği belirtilen Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi nüfusuna kayıtlı Müslüm Güneşoğlu'nun (28) yakınları, cenazeyi almak için Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.

Başsavcılık, cesedin DNA testi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildiğini belirterek, teröristin yakınlarını Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına yönlendirdi.
Bu arada, başvuruda bulunan grupta teröristin yakınlarının yanı sıra DTP Mersin İl ve Siverek ilçe yöneticilerinin de yer aldığı kaydedildi.
Mersin-Adana otoyolu Gözne çıkışı Bölge Trafik Müdürlüğü yakınlarında polisler tarafından durdurulan otomobildeki kişinin, yakalanacağını anlayınca gerçekleştirdiği patlamada 13 polis memuru yaralanmıştı. Patlamada, terörist parçalanarak ölmüştü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler