Münevver'in arkadaşlarından protesto

Münevver Karabulut'un öldürülmesinden sonra internet üzerindeki paylaşım sitesi Facebook'ta grup oluşturanlar, cinayet şüphelisi olarak aranan Cem G'nin yakalanamamasını Taksim'de toplanarak protesto etti.

Yayınlanma: 05.07.2009 - 14:01
Abone Ol google-news

Taksim Tramvay Durağı'nda bir araya gelen ve aralarında Münevver Karabulut'un kardeşi Enver Karabulut ile halası Süheyla Karabulut'un da bulunduğu gruptakiler, genç kızın fotoğraflarını taşıyarak, üzerinde ''Münevver Karabulut'u anıyoruz, adalete güveniyoruz, adaleti bekliyoruz'' yazılı pankart açtı.

Protesto gösterisine daha sonra katılan Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, adaletin bir önce tecelli etmesini beklediklerini, Cem G'nin Rusya, Fransa veya Suriye'de olabileceğini söyledi.

Cem G'nin ölüsü veya dirisinin ortaya çıkacağını dile getiren Karabulut, bir soru üzerine, eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın gitmesine ne üzüldüklerini ne sevindiklerine belirtti. Karabulut, ''Ama iyi bir emniyet müdürüydü'' dedi.

Karabulut, İstanbul'un yeni Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile de ilerleyen günlerde görüşeceğini kaydetti.

Münevver Karabulut'un halası Süheyla Karabulut da söylenecek her şeyin söylendiğini, yapılacak her şeyin yapıldığını belirterek, artık sonuç beklediklerini bildirdi.

Grup adına adına açıklama yapan Dinçer Ünkan ise cinayetin üzerinden 124 gün geçtiğini belirterek, cinayetin şüphelisi olarak aranan Cem G'nin bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini beklediklerini söyledi.

Ünkan, burada toplanan insanların, kan bağı olsun veya olmasın Münevver Karabulut'u kendi kardeşi ve ailelerinin bir ferdi olarak kabul ettiklerini, olaya da bu gözle baktıklarını ifade etti.
Grup, açıklamanın ardından dağıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler