'Zorro' buz pistinde

Süper kahraman Zorro'nun buz pistindeki maceralarını konu edinen, Zorro Buz Tiyatrosu 5-14 Eylül tarihleri arasında Parkorman'da izlenebilecek. Tüm şarkıları ve diyalogları türkçe'ye çevrilen gösterinin müzik prodüksiyonunu Ercan Saatçi, anlatımını Tamer Karadağlı yaparken Zorro'yu şarkıcı Ali Güven seslendirecek.

Yayınlanma: 28.08.2008 - 13:27
Abone Ol google-news

Süper kahraman ''Zorro''nun buz pistindeki maceraları, 5-14 Eylül tarihleri arasında Parkorman'da izlenebilecek.
50 kişilik ödüllü buz dansçılarından oluşan Zorro Buz Tiyatrosu, Avrupa turnesi kapsamında Parkorman'da 17 gösteri yapacak.
Göz kamaştıran kostümler ve yürekleri hoplatan sahnelerin ses ve ışıkla desteklendiği gösteri, 400 metrekarelik bir sahnede yapılacak.
Parkorman'da 980 kişilik bir çadırda seyirciyle buluşacak gösterinin tüm şarkıları ve diyalogları Türkçe'ye çevrildi. Müzik prodüksiyonunu Ercan Saatçi'nin yaptığı, anlatımını Tamer Karadağlı'nın gerçekleştireceği gösteride, Zorro'yu şarkıcı Ali Güven seslendirecek.
Müzik albümü de çıkarılacak olan ve 12 yaşından küçüklerin 30 YTL'ye izleyebileceği gösterinin biletleri Biletix aracılığıyla satışa sunuldu.
Gösterinin ramazana denk gelmesi dolayısıyla iftar menülü özel paketler de satılacak.
Pazartesi hariç hafta içi bir seans, hafta sonları ise üç ayrı seans olarak sahnelenecek gösteri, Türkiye'den sonra Romanya, Avusturya, İspanya ve Budapeşte'de izleyicilerle buluşacak.
Gösteride Zorro'nun aşkı ''Elena'' karakterini Macar Buz Dansı Şampiyonu ve Avrupa Şampiyonası 4'üncüsü ve Dünya Şampiyonası 10'uncusu Dianna Poth, ''Zorro'' karakterini Macar Buz Dansı Şampiyonu ve Avrupa-Dünya Buz Dansı Şampiyonalarının ilk 20'deki finalistlerinden Bertie Zakany, Zorro'nun yakın arkadaşı ''Bernardo''yu Ulusal Buz Dansı Şampiyonu Ödülü sahibi Dejan Illes, Bernardo'nun aşkı ''Juliana'' karakterini ise Andrea Major canlandıracak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler