F.Bahçe'de Güiza bilmecesi

Daum "haber alamıyoruz" dedi, yönetim ismini federasyona bildirmedi

Yayınlanma: 12.07.2009 - 13:19
Abone Ol google-news

F.Bahçe’de kampa katılmayan Güiza’nın durumunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Sarı - Lacivertliler Futbol Federasyonu’na önümüzdeki sezon için yaptığı lisans başvurusunda Josico, Edu ve Güizanın isimlerini vermedi.

Teknik direktör Christoph Daum da Güizadan henüz haber alamadıklarını söyledi. Samandıra Tesislerinde dün bir değerlendirme toplantısı yapan Alman çalıştırıcı Güizaya ulaşmak istiyoruz. Henüz kendisiyle görüşemedik. Dönmesi için bir tarih verilmişti ama hâlâ kampa katılmadı dedi. Daum, dünya futbolundaki yenilikleri Fenerbahçeye getireceklerini, kendisinde olan hırsı, coşkuyu, heyecanı tüm kulübe yansıtmak istediğini söyledi. Alman teknik adam, Maç analizi konusunda, futbolcunun taktiksel eğitimi anlamında yeni bir sistem getireceğiz. Oyuncumuzu ve rakipleri gözetleme sistemi getirilecek dedi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Daum, 2 ismi daha kadrolarına katmak istediklerini ifade etti. Deneyimli çalıştırıcı Yapacağımız transfer net olmalı, takıma katkı sağlamalı. Aykut Kocaman ile aynı düşüncedeyiz. Sezonun startı çok önemli ama ağustosun sonuna kadar transfer için zamanımız var. Geçmişte olan ve iyi sonuçlanmayan transferlere ise karışmak istemiyorumdiye konuştu. Daum, F.Bahçenin dünyanın en büyük ve güzel kulüplerinden biri olduğunun altını çizdi. Denizlide birinci yılda şampiyonluğu aldık, diğerini ise unuttuk diyerek gülümseyen Alman teknik adam, kaçan şampiyonluğu ise haksızlık olarak nitelendirdi.

Hamit pazarlığı

Alman Bild gazetesinin internet sayfasında yer alan haberde, F.Bahçe yetkililerinin ulusal futbolcu Hamit Altıntopun transferi için B.Münihin Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ve takımın menajeri Uli Hoeness ile görüştüklerini belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler