"Aziz Bey'i 15 dakikada G.Saray'lı yapar"

Önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek üç takımın başkanları, Uğur Dündar'ın yönetimindeki Arena programına katıldılar.

Yayınlanma: 15.07.2009 - 06:09
Abone Ol google-news

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ilk kez aynı programda biraraya geldiler. Üç başkanı aynı ekranda buluşturan isim ise Uğur Dündar oldu.


Programdan satırbaşları:


"Sizi Galatasaray'lı yapar diye korkuyorum"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçtiğimiz haftalarda bir yemekte Adnan Polat'a Arda Turan için 15 milyon Avro teklif etmesi programda gündeme geldi. Arda teklifini yineleyen Aziz Yıldırım "15 dakika konuşayım dedim, olumlu olumsuz konuyu kapatırım dedim. İzin verilirse o iddiam devam ediyor" dedi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat ise bu sözler üzerine "Aziz Bey çok büyük Fenerbahçeli, Arda ile Aziz Bey'i 15 dakika yalnız bırakırsam Aziz Yıldırım'ın Galatasaraylı olacağından korkuyorum. Boşu boşuna vakit harcamayalım, Arda'yı Türkiye'de hiçbir yere para ile satmayız. Onun kariyer planlamasında Avrupa var" dedi.



"Yayın hakları en az 400 milyon Avroya verilmeli"

Bu dev buluşmanın en önemli konularından biriyse Turkcell Süper Lig'in yayın hakları oldu. Başkanlar, Aralık ayında yapılması planlanan yeni ihalede, en düşük bedelin 400 milyon Avro olması gerektiğini vurgularken, hakların, birden fazla kuruluşun ortak teklifine verilmesi fikrinede sıcak baktıklarını belirttiler.



Polat'tan ret

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Uğur Dündar'ın, başkanları aylık olarak ekranda buluşturma teklifini reddetti. Adnan Polat, her ay aynı programda buluşmaları durumunda diğer kanallara haksızlık etmiş olacaklarını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler