Berlusconi: Pirlo kalacak

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi, orta saha oyuncusu Andrea Pirlo'nun takımda kalacağını açıkladı.

Yayınlanma: 06.08.2009 - 12:25
Abone Ol google-news

AC Milan'ın sahibi  Berlusconi, asbaşkan Adriano Galliani ve teknik direktör Leonardo ile yaptığı üçlü zirvenin ardından 30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Andrea Pirlo'nun takımda kalacağını ifade etti.

Andrea Pirlo da kulübün resmi televizyon kanalı ''Milan Channel''a yaptığı açıklamada, kendisi için güzel bir gün olduğunu belirterek, ''Kariyerime burada devam edeceğim için çok mutluyum. Asbaşkanımız Adriano Galliani'ye ve teknik direktörümüz Leonardo'ya burada kalmamı istedikleri için teşekkür ederim. Onlar benimle iletişime geçtiler. Ortaya çıkan sonuçtan herkes çok memnun oldu. Bu durumu ailem de memnuniyetle karşıladı. Böylece yaz boyunca hakkımda çıkan transfer haberlerinin biteceğini ve Milan ile birlikte daha iyi yerlere gidebileceğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.

Öte yandan  Adriano Galliani'nin, Sky Televizyonu'na yaptığı açıklamaya göre, Huntelaar için Real Madrid ile ''her konuda'' anlaşma sağlandı.

Huntelaar'ın, günün ilerleyen saatlerinde sağlık kontrolü için İtalya'ya geleceğini belirten İtalya medyası, AC Milan'ın, Huntelaar için Real Madrid'e 15 milyon avro ödeyeceğini iddia etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler