'Bu milliyetçiliğiniz neden 12 yıl boyunca yoktu'

MHP Genel Başkan adayı Ahmet R. Yılmaz, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Antalya konuşmasına "Bu milliyetçi tutumunuz neden 12 yıl boyunca yoktu?" sözleriyle tepki göstererek "Aynı siyaseti Kongre vaktinin dışında neden yapmadınız?" diye sordu.

Yayınlanma: 10.08.2009 - 08:34
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkan adayı Ahmet R. Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye seslenerek "Şark planı şimdi mi aklınıza geldi? Ben vaktiyle size anlatırken aklınız neredeydi?" diye sordu. "Bugün durum bu hale geldiyse bunun yegâne sorumlusu sizsiniz" diyen Yılmaz, "Müslüman Türk Milliyetçilerini hilelerinizle daha fazla kandırmayın. Müslüman Türk milletine karşı oynanan bu kirli oyunun en önemli parçalarından biri de 12 yıl süresince siz ve müritleriniz olmuştur. Değişim bunun için kaçınılmaz hale gelmiştir. 12 yıllık siyaseten geldiğiniz nokta bölen, küçülten ve sınır koyan bir yapıdan öteye geçmemiştir" görüşüne yer verdi.

"Bu milliyetçi tutumunuz neden 12 boyunca yoktu?" diye soran Yılmaz, açıklamasında "Neden delegeleri kandırmak için milliyetçi söylemleriniz şimdi ortaya çıkıyor? Peki, seçilseniz ne olacak bir kez daha Müslüman Türk milliyetçilerine son ve indirici darbeyi mi vuracaksınız? Bundan geri durmayacağınıza biz eminiz. Ama bu kez önce Rahman ve Rahim olan arşın sahibi müsaade etmeyecek. Müslüman Türkler üzerindeki hileleriniz Arşa kadar yükselmiştir artık" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Müslüman Türk milliyetçilik ideolojisini 12 yıl boyunca önce sokaktan çektiniz sonra şehit cenazelerinden ve sonrada doğudan çektiniz bu şekilde görev ve misyonunuzu yerine getirerek sokaktan ve Doğudan boşalttığınız alanlara AKP ve DTP'yi başarıyla yerleştirdiniz ama buraya kadar. Hilenizin de sinsiliğinizin de limitini doldurmuş bulunmaktasınız. Türk Milliyetçilerini Egeye kadar çekmeyi başardınız ama delegeyi kandırıp son olarak Egeden denize dökmeyi sakın düşünmeyin. Size bu Kongre de oy verecek olan delege, Allaha karşı büyük bir iman sınavı vereceklerini de hesaba katacaklardır. ABD Yahudileri ve İsrail destekli olan Doğuda Büyük Kürdistan planına DTP ve AKP'ye yol açarak en büyük desteği siz verdiniz.

AKP ve DTP'ye yol açarak şark planının diğer ayağı oldunuz. Bu hain plan işlerken siz de buna dur diyecek Türk Milliyetçilerini bastırmak ve sindirmekle meşguldünüz. Onlara ise sizin açtığınız bu yolda sadece yürümek kaldı. Bu büyük ihanet yolu, milliyetçiler üzerine oynadığınız oyunlarla pürüzsüz hale sizin tarafınızdan getirildi. Şimdi kongre milliyetçiliği mi yapıyorsunuz? Şark meselesinin ihanet yoluna asfaltı döken sizsiniz. 12 yıllık icraatla bu hain yolda asfaltı siz döktünüz. Peki, yolu yapan suçsuz da, sadece yolda yürüyenler mi suçlu şimdi. Alın Müritlerinizi de 3 Hilalin altından çekilin artık. Gidin nerede siyaset yapacaksanız yapın. Yolunu temizlediklerinizle siyaset yapmanız mertlik ve ikiyüzlü olmamak adına daha doğru bir yaklaşım olur. Çekilmediğiniz her gün aleyhinize işleyecektir. İlerleyen zamanlarda aslından Türk Milliyetçilerinin iktidarı aleyhine ortaya koyduğunuz politikalarla ilgili öyle bilgiler çıkacak ki, oylarıyla sizi hala 3 hilal altında tutan delegeler bile iyi niyetlerini ve aldatılmışlıklarını hiçbir zaman affedemeyecekler."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler