Ataşehir'de bankacı kadının ölü bulunması

Ataşehir'de bankacı Nalan Sezer'in boğularak öldürülmesiyle ilgili gözaltında bulunan N.Ç, eşi A.Ç ve kızı İ.Ç Adliye'ye sevk edildi. Şüpheli N.Ç'nin bankacı kadını kendisinin öldürdüğünü söylediği, ancak poliste ifade vermeyerek "susma" hakkını kullandığı öğrenildi.

Yayınlanma: 25.08.2009 - 13:46
Abone Ol google-news

İstanbul Ataşehir'de bankacı Nalan Sezer'in boğularak öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi Adliyeye sevk edildi. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan N.Ç, eşi A.Ç. ve kızı İ.Ç'nin, Emniyet'teki işlemleri tamamlandı. İşlemleri tamamlanan şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında Kadıköy Adliyesi'ne getirildi. Şüpheli N.Ç'nin, bankacı kadını kendisinin öldürdüğünü söylediği, ancak poliste ifade vermeyerek ''susma'' hakkını kullandığı öğrenildi.

Bu arada, güvenlik kamerası kayıtlarına göre Atatürk Mahallesi Ataşehir Caddesi üzerinde bulunan Turkuaz 3 Sitesi'nin 6. katında Ç. ailesinin kullandığı dairede cesedi bulunan bankacı Nalan Sezer'in, daireye 22 Ağustos Cumartesi günü saat 17.37'de girdiği anlaşıldı.

Nalan Sezer'in, çalıştığı bankada seminer veren N.Ç'nin tatilden dönmesi ve kendisini telefonla arayarak buluşmak istemesi üzerine daireye gittiği belirlendi. Nalan Sezer ile buluşacak N.Ç'nin, eşine eve gelmemesini söylediği, kızını evden gönderdiği, kendisinin de ertesi gün Maltepe'de oturan bir arkadaşının evine gittiği öğrenildi.

A.Ç. ile İ.Ç'nin durumdan şüphelenerek olayı polise bildirdiği, eve gelen polislerin Sezer'in cesedini bulduğu anlaşıldı. Nalan Sezer'in önce eter ile bayıltıldığı ve daha sonra da başına poşet geçirilerek boğularak öldürüldüğü belirlendi. Şüpheli N.Ç. Maltepe'de yine bir bankacı olan arkadaşının evinde gözaltına alındı. Nalan Sezer'in kredi kartıyla internet üzerinden 2 kez alışveriş yapıldığı da tespit edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler