İlhan Selçuk iyileşiyor

Amerikan Hastanesi'nde yatan hasta servisinde tedavisine devam edilen Selçuk'a ziyaretçi yasağı da sürüyor. Selçuk'un yakınları, dostları ve okurları hastaneye gelerek sağlık durumu hakkında bilgi almayı sürdürüyor.

Yayınlanma: 26.08.2009 - 05:53
Abone Ol google-news

Cumhuriyet gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçukun sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesinde yatan hasta servisinde tedavisine devam edilen Selçuka ziyaretçi yasağı da sürüyor. Ziyaretçi yasağına karşın İlhan Selçuku dostları, yakınları, okurları hastaneye gelerek, telefon ederek geçmiş olsun dileklerini iletmeyi sürdürüyorlar.

Amerikan Hastanesinden Selçukun durumuna ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamada, tedavisinin normal odada sürdüğü, sağlığında belirgin derecede iyileşmenin mevcut olduğu belirtilerek, gelişmelerin basınla yazılı olarak paylaşılacağı kaydedildi. Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının avukatı Halit Çelenk ile eşi Şekibe Çelenk de İlhan Selçuka geçmiş olsun dileklerini iletti. Tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter de İlhan Selçuku arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Emekli diplomat-yazar Daver Darende de yaptığı yazılı açıklamada Selçuka acil şifalar diledi, ailesinin duygularını içtenlikle paylaştığını belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler