Yolsuzluk AKP zirvesinde

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ortaya çıkan yolsuzlukların AKP iktidarının zirvesine kadar ulaştığını belirtti. Son zamanlarda ortaya çıkan yolsuzluklara dikkat çeken Baykal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını anımsattı. Baykal "Türkiye’de bu iktidarın maskesi çıkmıştır, boyası gözükmüştür" dedi.

Yayınlanma: 07.09.2008 - 09:22
Abone Ol google-news

İstanbulun Avcılar ilçesinde parti otobüsüyle kent turu attıktan sonra Firuzköy Alanı ile Firuzköy Sosyal Tesislerinin açılışını yapan Baykal, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmencinin ilçede çok büyük çalışmalar yaptığını söyledi. Son zamanlarda ortaya çıkan yolsuzluklara dikkat çeken Baykal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın açıklamalarını anımsattı.

Baykal, Son zamanlarda özellikle bir telaş içine girmiş. Saldırganlık içinde ona buna laf söylüyor. Son zamanlarda yolsuzluk konusunda gelişmeler oldu ve AKP iktidarının zirvesine kadar ulaştı. Türkiyede bu iktidarın maskesi çıkmıştır, boyası gözükmüştür. Ne olduğu ortaya çıkmıştır. Yerel seçimlerde bunu hep birlikte kanıtlayacağız dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler