Irakta saldırı: 3ölü, 23 yaralı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bu sabah meydana gelen farklı olaylarda 3 kişi öldü, 23 kişi yaralandı. Irak İçişleri Bakanlığı kaynakları, Bağdat'ın batısındaki Allavi mahallesinde göçmenlerden sorumlu Bakan Abdül Samed Rahman Sultan'ın korumalarının yoldan geçenlere ateş açtığını; bir kadını öldüren korumaların 6 kişinin de yaralanmasına yol açtığını belirtti.

Yayınlanma: 08.09.2008 - 08:34
Abone Ol google-news

Bakan Abdül Samed Rahman Sultan'ın bulunmadığı konvoyun saldırıya uğraması nedeniyle korumaların ateş açmak zorunda kaldığı belirtilirken, olayla ilgili başka ayrıntılı bilgi verilmedi.

Bağdat'ın doğusundaki El Cedide mahallesinde ise kimliği belirlenemeyen silahlı saldırganların bir araca ateş açtığı ve araçtaki 3 memur ile sürücüyü yaraladığı belirtildi.

Başkentin doğusundaki Filistin caddesinde de bir bombanın patlaması sonucu bir kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Bağdat'ın merkezindeki El Vathak meydanında da bir bombanın patladığı ve bir sivilin ölümüne yol açan patlamada biri polis 2 kişinin yaralandığı ifade edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler