Yurttan kısa kısa

Hatay'ın Erzin ilçesinde, BOTAŞ Boru Hattı'ndan akaryakıt hırsızlığı girişiminde bulunulmak üzere düzenek hazırlandığı bildirildi. İşte yurtta yaşanan diğer gelişmeler...

Yayınlanma: 18.09.2009 - 16:05
Abone Ol google-news


Sakarya'da uyuşturucu operasyonu

Sakarya'nın Erenler ilçesinde 25 kilo 600 gram esrar ele geçirildi. Sakarya Jandarma Komutanlığı ekipleri, Değirmendere köyü yakınlarından aldığı esrarla Çaybaşıyeniköy yönüne gittiği bildirilen A.D'nin kullandığı traktörü, köy girişinde durdurdu. Traktörde yapılan aramada, 2 çuvalda 25 kilo 600 gram esrar ele geçirildi. Zanlı gözaltına alındı.



İş kazası bozuk gıdayı ortaya çıkardı

Bursa'da, sahibi olduğu iş yerinde kaza geçiren kişinin durumundan şüphelenen polis ekipleri, kaçak gıda imalathanesini ortaya çıkardı.


Aşırı doz öldürdü

Kilis'te, aşırı dozda uyuşturucu alan bir kişi yaşamını yitirdi. Serkan Cemil Mala'yı (27), Bölük mahallesi Çekmeceli Cami yakınlarında harabe bir evde baygın bulan vatandaşlar polise haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleriyle birlikte sağlık görevlileri de geldi. Ambülansla Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mala'nın, yaşamını yitirdiği öğrenildi. Mala'nın yanında bir enjektör, kola bağlanan lastik ve uyuşturucu almakta kullanılan malzemeler bulundu. Yetkililer, bağımlı olduğu belirlenen Mala'nın, fazla miktarda uyuşturucu aldığı için öldüğünü bildirdiler.
 


Lüleburgaz'da silahlı kavga


Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, bir pastanede çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.



Cennet koyuna izinsiz bungalov yaptılar iddiası

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Cennet Koyu'nda izinsiz bungalov yaptıkları ve çadır kurdukları öne sürülen 6 kişi hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.



Samsun'da şüpheli paket

Samsun'un İlkadım ilçesinde, şüpheli görülen çanta fünye ile patlatıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki kan toplama çadırının yanında sahipsiz bir çanta gören yurttaşlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çevre güvenliği sağlandıktan sonra çanta, özel giysili bomba imha ekiplerince fünye kullanılarak patlatıldı. İncelemede söz konusu çanta içinden çeşitli makyaj malzemeleri ve özel eşyalar çıktı.



Sahte parayla benzin alınca

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, sahte parayla benzin aldıktan sonra kaçan kişi yakalandı.Soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Aranan kadın kavga edince yakalandı

Samsun'da, kavga eden bir kadının yapılan soruşturmasında, işlediği bir suçtan hakkında yakalama emri bulunduğu anlaşıldı.



Boru hattından hırsızlık girişimi


Hatay'ın Erzin ilçesinde, BOTAŞ Boru Hattı'ndan akaryakıt hırsızlığı girişiminde bulunulmak üzere düzenek hazırlandığı bildirildi. İhbarı değerlendiren BOTAŞ görevlileri, Yeşiltepe köyü yakınlarında, akaryakıt hırsızlığı için boru hattına düzenek yapıldığını belirledi. Bildirim üzerine olay yerine gelen güvenlik ekipleri, yaptıkları araştırmalarda, özel düzenek yerleştirilerek boru hattının delindiğini ve yaklaşık 40 metre mesafedeki portakal bahçesine kadar boru döşendiğini tespit etti. Yetkililer, araziye dökülen akaryakıtın temizlendiğini, boru ve vanaların söküldüğünü, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.



Van'da toplu taşıma krizi

Van Belediyesi, güzergaha uymadıkları gerekçesiyle ceza yazılan minibüsçülerin kontak kapatma eylemi üzerine, otobüslerle 5 gün ücretsiz yolcu taşıma kararı aldı.


Tekstilci ölü bulundu

Denizli'de, bankadan havale bekledikleri sırada ortağının yanından ayrılan tekstilci, tabancayla başından vurulmuş durumda bulundu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler