Erdoğan: Ülkede yolsuzluk yok

Başbakan Erdoğan, Türkiye'de yolsuzluk olmadığını iddia etti. İstanbul'da katıldığı açılış töreninde konuşan Erdoğan, CHP lideri Baykal'ın yolsuzluklara ilişkin sözlerine "Gayri safi yurt içi hasılası 659 milyar dolar civarında. Yolsuzlukların olduğu bir ülke olmuş olsa bu olur mu? Bunu hazmedemeyenler, tabii ki iftira kampanyasının içine girecekler" diye karşılık verdi.

Yayınlanma: 09.09.2008 - 16:50
Abone Ol google-news

Orhanlı'daki Baymak Emma Üretim Tesisleri'nin açılış töreninde konuşan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gayri safi yurt içi hasılası 659 milyar dolar civarındadır. Yolsuzlukların olduğu bir ülke olmuş olsa bu olur mu? Hortumların kesilmediği bir ülke olsa bu olur mu? Bunu hazmedemeyenler, bu büyümeyi, gelişmeyi, Türkiye'nin şantiye haline gelişini hazmedemeyenler tabii ki her türlü iftira kampanyasının içine girecekler. Ama bu kervan yola girmiştir. İstedikleri kadar onlar farklı bir şekilde iftira kampanyalarını devam ettirsinler, tutmaz. Ama şunu da söyleyeyim ki; hiçbir zaman bu iktidar bu tür sağdan soldan bağrışmalara, çağrışmalara da pabuç bırakmaz. Kusura bakmasınlar.''

Erdoğan, daha sonra özel uçak ''ANA'' ile saat 21.10'da Ankara'ya gitti. 

Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda Ankara Valisi Kemal Önal, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ve diğer yetkililer karşıladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler