Kulüpler birliği vakfı toplandı

Kulüpler Birliği Vakfı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlediği toplantıda Türk futbolundaki değişiklikler, gelişmeler, Türk futbolunun sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere, İstanbul'da geniş katılımlı sempozyum niteliğinde bir toplantı düzenledi. Toplantıya, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik dahil olmak üzere birçok davetli katıldı.

Yayınlanma: 10.09.2008 - 09:34
Abone Ol google-news

Kulüpler Birliği Vakfı, Türk futbolundaki değişiklikler, gelişmeler, Türk futbolunun sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere, İstanbul'da geniş katılımlı sempozyum niteliğinde bir toplantı düzenledi.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

Organizasyona, vefat eden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan için 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başlandı.

Kulüpler Birliği Vakfı çatısı altında düzenlenen toplantıya Türk futbolunun her kademesinde emek harcayan Turkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig ve TFF 2. Lig'in tüm gruplarında yer alan kulüplerin başkanları davet edildi.

Sırasıyla Aziz Yıldırım, Mahmut Özgener ve Şenes Erzik'in basın önündeki konuşmalarının ardından, basına kapalı bölümde kulüp başkanlarına söz verilerek, kulüplerin sorunları, Türk futbolunun gelişimi hakkındaki görüşleri, karşılaşılan sorunlar hakkında ortak çözüm önerileri tartışılacak.

Organizasyonun sonunda bir sonuç bildirgesi açıklanacağı ifade edilirken, daha sonra katılımcıların bir arada bulunacağı iftar yemeği yenilecek ve Türkiye-Belçika (A) ulusal futbol maçı izlenecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler