Yine PTT yine soygun

Nevşehir ve Kırşehir'de bulunan PTT şubeleri soyuldu. Nevşehir'deki soygun güvenlik kamerasıyla görüntülendi.

Yayınlanma: 29.10.2009 - 13:49
Abone Ol google-news

Nevşehir'in merkeze bağlı Uçhisar beldesindeki dün sabah saat 10.30 sıralarında PTT şubesine gelen kimliği henüz belirlenemeyen Arapça konuşan 4 kişi'den 2'si bina dışında gözcülük yaparken, binaya giren 2 kişiden biri şubedeki memurla konuşmaya başladı. Diğer soyguncu ise memurun masasındaki 3 bin 750 lirayı ''tırnakçılık'' yöntemi ile çaldı. Kimliği belirsiz kişiler daha sonra da hiçbir şey olmamış gibi, memurla tokalaşarak şubeden ayrıldı.
Dışarıda bekleyen otomobil binerek olay yerinden uzaklaşan 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık, güvenlik kamerası saniye saniye görüntüledi.

Kırşehir'de de PTT şubesini soydular

Olaydan yaklaşık 30 dakika sonra hırsızlığı fark eden PTT memuru, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma olaya ilişkin soruşturma başlatırken, bu olaydan yaklaşık 2 saat sonra ise Kırşehir'de Medrese Mahallesi Burhan Ulutacan Caddesi'ndeki PTT şubesinden 8 bin 100 liranın çalındığı haberi alındı.

Her iki PTT şubesinin güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen Jandarma ekipleri, Nevşehir'in Uçhisar beldesindeki PTT şubesi ile Kırşehir'deki PTT şubesinden para çalan hırsızların aynı kişiler olduğunu belirledi.

Hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler