Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi bugünkü manşetine Ermenistan Dışişleri Bakanı Nalbandyan'ın tepkisini taşırken, Radikal gazetesi ise Mesut Barzani'nin 'PKK ya değişir ya da ezilir' sözlerini ilk haberi yaptı.

Yayınlanma: 01.11.2009 - 07:24
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Uyulmayacaksa niye imzaladık?


Uluslararası toplumun imzalanan protokollerin bir an önce onaylanmasını beklediğini söyleyen Ermenistan Dışişleri Bakanı Nalbandyan, öncelikle sınırların açılması gerektiğini öne sürdü. Yukarı Karabağ’ın “ayrı bir süreç” olduğunu belirten Nalbandyan, “Eğer onaylamayacak ve uygulamayacaksak neden protokol imzaladık?” dedi.

 

HÜRRİYET

İstanbul hatırası


Küresel barış için çaba gösteren Akil Adamlar, Kopenhag'da 7 Aralık'ta yapılacak iklim değişikliğiyle mücadele zirvesi öncesinde İstanbul'da torunlarıyla sessiz bir şekilde buluştular.

 

MİLLİYET

'Sol'a kırın gelelim


DP'yi Anavatan'la birleştiren Cindoruk'un çağırdığı Hikmet Çetin, Yılmaz Büyükerşen, Süheyl Batum gibi isimler "Partiyi hafif 'sol'a kırıp tam merkeze getirin, gelelim" diyerek beklemeye geçti.

 

RADİKAL

Barzani desteği: PKK ya değişir ya da ezilir


Mesut Barzani: PKK'lılar değişmezlerse halk baskısının altında ezilirler Neçirvan Barzani: Irak'tan Türkiye'ye tehdit yönelmesi kabul edilemez.


AKŞAM

Mahmur'dan tahliye planı


Kuzel Irak yönetimiyle ilk resmi temasın ardından Mahmur Kampı'ndaki 11 bin kişinin eve dönüşü için hazırlık başladı. Gelenlere Fak-Fuk-Fon yardımı var...

 

POSTA

Berdel feryadı


Diyarbakır'da evli 5 çocuklu 39 yaşındaki İzzet Güler, 17 yaşındaki bir kızı kaçırıp izini kaybettirdi. Kızın ailesi İzzet Güler'in eşine ulaşıp "Ya 50 bin lira verirsin ya da 17 yaşındaki kızın Ebru'yu berdel olarak alırız" dedi.

 

VATAN

'Dünyayı kurtarın' çağrısı İstanbul'dan


Nobel Barış Ödülü sahibi devlet adamları ve sivil toplum liderlerinden oluşan 'The Elders-Yaşlılar' Grubu, torunlarıyla İstanbul'a gelip, dünya liderlerine "Küresel ısınmaya karşı artık harekete geçin" çağrısı yaptı.

 

HABERTÜRK

Utanıyoruz


Karabük Canavarı'nın köylüleri, sapıklığın şokunda. Muhtar "Utanç içindeyiz", bir komşu ise "Duyduk, inanmadık" dedi.
 

 

BİRGÜN

AKP'den maaşşlara sağlık tırtıklaması


AKP'nin SSGSS Yasası, halkın sağlık hakkını elinden alıyor. Bu kez de muayene katılım payları maaşlardan kesilecek.

 

SABAH

Ya değişirler ya da biterler


Barzani'den PKK'ya ilk ültimatom: Kendileri değişmezse Kürt halkı öyle bir baskı yapar ki bunları üstünden atar.
 

 

TERCÜMAN

İlk resmi tokalaşma


Çağlayan ve Davutoğlu'nun Kuzey Irak ziyareti yeni bir dönemi başlattı. Barzani'lerle yapılan görüşmelerde, teröre karşı işbirliği ve "Herşeyi yeniden başlatma" kararları alındı.
 

 

YENİ ŞAFAK

Erken seçim yok


Baykal'la 29 Ekim'deki sohbetinin ardından ortaya atılan 'Baskın seçim' iddiasını yalanlayan Başbakan Erdoğan kesin konuştu: Erken seçim dönemi bitti. Seçim zamanında yapılacak.

 

ZAMAN

Türkiye bu kan kaybıyla geleceğe yürüyemez


Terörü ilk gün nasıl lanetlemişsek, bugün de aynı hissiyatla tel'in ediyoruz. Ancak kanayan bu yaranın kangrene dönüşmesine, Türkiye'yi esir almasına da asla izin veremeyiz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler