İmam dayağı öldürdü

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin bir köyünde imamlık yapan eşi tarafından dövülen bir kadın, 3 haftadır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Önce eşini dövmediğini, banyoda düştüğünü söyleyen imam B., evde yapılan araştırmada dayağı doğrulamış, ancak pişman olmadığını söylemişti.

Yayınlanma: 14.09.2008 - 10:26
Abone Ol google-news

İmamlık yapan eşi Fahri B. (44) tarafından dövülen ve 21 gündür  hastanede  tutulan Hatice B. (40), tedavi gördüğü Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Eşini ağır yaralı olarak Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne getiren köy imamı Fahri B, Hatice B'nin banyoda düşerek başını lavaboya çarptığını, kalkmak isterken sersemleyerek birkaç kez daha başını çarptığını, hastaneye getirmek üzere traktöre bindirmeye çalışırken de düştüğünü öne sürmüştü.

Ancak doktorların ilk muayenede Hatice B'nin durumunu şüpheli görmeleri ve 17 ayrı darp izi tespit ederek ''adli vaka'' raporu düzenlemeleri üzerine Fahri B. gözaltına alınmış ve çıkartıldığı mahkemece ''adam öldürmeye teşebbüs'' suçundan tutuklanmıştı.

Önce eşini dövmediğini, banyoda düştüğünü söyleyen imam B., evde yapılan araştırmada dayağı doğrulamış, ancak pişman olmadığını söylemişti.

İlk iki eşinden ayrılan Fahri B. (44),  Hatice B. (40) ile 2005 yılının Aralık ayında evlenmişti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler