46. Yaşar Doğu Güreş Şampiyonası'nda heyecan devam ediyor

Ekim ayında Macaristan’da düzenlenecek olan Dünya şampiyonası öncesinde en önemli turnuva olma olma özelliğini taşıyan Yaşar Doğu Turnuvasında heyecan devam ediyor.

Yayınlanma: 28.07.2018 - 13:06
46. Yaşar Doğu Güreş Şampiyonası'nda heyecan devam ediyor
Abone Ol google-news

Ekim ayında Macaristan’da düzenlenecek olan Dünya şampiyonası öncesinde en önemli turnuva olma olma özelliğini taşıyan Yaşar Doğu Turnuvasında 2.gün heyecanı başlarken sporcularımız bugün 2 bronz 5’de bronz maçına çıkmak için repesaj mücadelesi verecekler. Bahçelievler Belediyesi Sponsorluğunda Hasan Doğan spor Salonunda düzenlenen turnuvada 86kg Fatih Erdin ve Ahmet Bilici repesajdan gelecek rakiplerle Bronz Madalya için güreşecek.

Ayrıca Bronz Madalya için 57 kg Süleyman Atlı Kazak, Ali Karaboğa Ukraynalı 74kg Yakup Gör Kazak, 97 kg Rıza Yıldırım Azerbaycanlı Olimpiyat Şampiyonu Şerif Şerifov, Fatih Yaşarlı Kazak rakibi Dünya 3.si Mamed İbrahimov ile repesajda karşılaşacaklar.

Katılımın en üst düzeyde olduğu ve Dünya Şampiyonası provası şeklinde geçen turnuvada ABD Azerbaycan İran Kazakistan tam kadro mücadele ediyor.

İlk 5 sıklette ABD ve Azerbaycan 3 final 1 Bronz Madalya İran 2 final 2 Bronz Belarus ve İtalya 1'er Final maçı yapacak. Ayrıca Türkiye Kazakistan Hindistan da 2'şer bronz madalya maçları var

Son yıllardaki en güçlü Turnuva kaliteli müsabakalara sahne oluyor

Bugün Turnuvada erkekler 61,70,79,92,125 kilo erkeklerle 53,57,62,68,76 kilolarda kadınlar müsabakaları yapılacak. Avrupa ve Dünya Şampiyonumuz Yasemin ADAR, Avrupa 2.si Mustafa KAYA Avrupa 3.sü Recep Topal, Serdar Böke, İbrahim Bölükbaşı, Ayhan SUCU U23 Avrupa şampiyonu Muhammet Kotanoğlu U23 Avrupa 2.si Haydar Yavuz, Sedat Özdemir, Hüseyin Civelek mindere çıkacak isimler arasında.

Katılan sporcuların derece elde eden üst düzey güreşçiler olması maçları da son derece renkli yapıyor

Turnuvada bugünkü 74kg Finali dünya şampiyonası niteliğinde bir karşılaşma olacak. ABD'li Olimpiyat ve 4 kez Dünya Şampiyonu Jordan Burrougs ile İki kez Dünya Avrupa Şampiyonu Olimpiyat 3.sü Küba asıllı İtalyan Frank Chamizo Marquez karşı karşıya gelecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler