Good Curry ve Peri Lina Dubai’ye uçtu

3 Grup 1 koşu galibi safkanlar Good Curry ve Peri Lina, bugün Dubai World Cup Karnavalı kapsamında start almak üzere Dubai’ye uçtu.

Yayınlanma: 14.01.2019 - 13:52
Good Curry ve Peri Lina Dubai’ye uçtu
Abone Ol google-news

Peri Lina, 17 Ocak Perşembe günü 4 ve yukarı yaşlı kısraklara mahsus G2 Cape Verdi için kayıt yaptıran 7 kısrak arasında yer aldı. 1600 metre çim pistte gerçekleştirilecek olan ve 2005 yılında şampiyon kısraklardan Ribella’nın da kazanma başarısı gösterdiği Cape Verdi Stakes için kayıt yaptıran isimler arasında Arjantin’de G1, Dubai’de ise G2 koşu galibi olan FURIA CRUZADA, Godolphin Ekürisi’nin Listed koşu galibi kısrağı POETIC CHARM ile ekürileri VICTORY WAVE ve ASOOF, İngiltere’de Listed koşu kazanan MIA TESORO ve İsveç’te yarış hayatını sürdüren kısrak MONZA bulunuyor.

8 attan daha az kayıt yapıldığından Cape Verdi için kayıt süresi Dubai yarış otoritesi tarafından 15 Ocak Salı günü deklare saati bitimine kadar uzatıldı. G1 galibi safkanlar Good Curry ve Peri Lina’ya, Dubai World Cup Karnavalı’nda başarılar diliyoruz. Bu 2 safkana, Selim Kaya ve Halis Karataş binecekler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler