Kulüplerarası Kros Yarışması'na Fenerbahçe damga vurdu

1.Kademesi Adana ilinde gerçekleştirilen Turkcell Kulüplerarası Kros yarışmalarının finali Pamukkale Üniversitesi Çadır Salon Kros parkurunda gerçekleşti. Yarışmaya Fenerbahçeli sporcular damgasını vurdu.

Yayınlanma: 20.02.2019 - 14:17
Kulüplerarası Kros Yarışması'na Fenerbahçe damga vurdu
Abone Ol google-news
1.Kademesi Adana ilinde gerçekleştirilen Kulüplerarası Kros yarışmalarının finali Denizli Pamukkale Üniversitesi Çadır Salon Kros parkurunda gerçekleşti. 
 
Turkcell sponsorluğunda gerçekleştiren yarışmaya Fenerbahçe Atletizm Takımı damga vurdu. Sarı-Lacivertliler bu müsabakalarda Genç Kadın Kros Ligi şampiyonluğu, Genç Erkek Takımı Kros Ligi ikinciliği, Büyük Kadınlarda ise Kros Ligi üçüncülüğü elde etti. 
 
Yarışmanın Ferdi Sıralamasında ise Fenerbahçe Atletizm Takımı'ndan Emine Akbingöl Genç Kadınlar kategorisinde birinci, Zeynep Bayçınar ise ikinci olarak tamamladı.
Sarı Lacivertliler Kulüplerarası Kros Yarışması'nda Genç Erkeklerde de başarısını sürdürdü. Genç Erkekler kategorisinde, Fenerbahçe Atletizm Takımı'ndan Ayetullah Aslanhan birinci oldu.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Genç Kadın ve Genç Erkek Takımları 2020 yılında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası müsabakalarında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler