Alonso: Yaşlıyım, çirkinim, yavaşım ama isteksiz değilim

İspanyol Pilot Fernando Alonso, emekli olması yönünde gelen eleştirilere sert cevaplar verdi. "Çirkinim, yaşlıyım, yavaşım" diyen İspanyol Pilot, "Ama isteksiz değilim" diye konuştu.

Yayınlanma: 21.04.2016 - 10:28
Abone Ol google-news

Fernando Alonso, yarış kariyeri ve özellikle Formula 1 kariyeri için tam motive ile yarıştığını söyledi.

2005 ve 2006’daki dünya şampiyonluklarının ardından pek çok galibiyet ve podyum almasına karşın 10 yıldır şampiyon olaman İspanyol sürücü, AS gazetesine açıklamalarda bulundu. 

Gelecekte Indianapolis 500 ve Le Mans’ı kazanmak isteyip istemediği sorusuna “Evet. Motor sporlarının üç efsane yarışı vardır. Monaco, Le Mans ve Indianapolis 500. Üçünü birden kazanmanın zor olduğunu biliyorum ama bunu başarmak harika olur. Motive olmadığımı söyleyen insanların nasıl bir dünyada yaşadığını anlamıyorum. 2012 yılında sona ana kadar şampiyonluk için mücadele ettim. 2013 yılında ikinci oldum. 2014 yılında Kimi Raikkonen gibi bir sürücüden üç kat daha fazla puan aldım. 2015 yılında pite ulaşabilmek için Macaristan’da aracımı ittim. Şimdi iki çatlak kaburgam var ve FIA bana sorduğunda yarışmak istediğimi söylüyorum. Motive olmadığımı söylemek saçma. Benim hakkımda herşeyi söyleyebilirsiniz. Çirkinim, yaşlıyım, yavaşım ama isteksiz değilim. Annem kazadan sonra çok endişelendi. Avustralya’daki kazanın ardından yarışmak için Bahreyn’e uçtum. Yarışmak için bunu yaptım. Şimdi bu adam (Herbert) çıkıp motive olmadığımı ve emekli olmam gerektiğini söylüyor” dedi. (eurosport)

Fernando Alonso ölümden döndü!

Alonso ölümden döndü!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler