Karate şampiyonasına Çeliktepe damgası

Gaziantep'te düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasına Çeliktepe Kılıç Wado-Ryu Karate Spor Kulübü öğrencileri damga vurdu.

Yayınlanma: 08.04.2018 - 13:30
Abone Ol google-news

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Türkiye Karate Federasyonu'nun düzenlediği Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası büyük heyecana sahne oldu. Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya Çeliktepe Kılıç Wado-Ryu Karate Spor Kulübü öğrencileri damga vurdu.

Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası 28 Mart ve 1 Nisan tarihleri arasında Gaziantep'te gerçekleşti. Şampiyonaya 59 ilden bin 260 erkek ve 944 kız sporcu katıldı.

Minikler ringde kıyasıya mücadele etti, heyecan dolu anlar yaşandı. Turnuvaya damgasını İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çeliktepe Kılıç Wado-Ryu Karate Spor Kulübü öğrencileri vurdu. 50 kilogramda kumitede dövüşen 12 yaşındaki Aysima Gül, rakiplerini bir bir devirerek altın madalyanın sahibi oldu.

Bayan 40 kg kumitede mücadele eden Mercan Meriç Deniz (12) ise 2'nci, Bay 40 kg'de Burak Yıldız 2'nci, 47 kilogram kumitede Nisa Sazak (12) üçüncülüğü elde etti.

Antrenör Cimşit Kılıç, derece yapan sporcuların 27-29 Nisan tarihlerinde Sırbistan'da düzenlenecek Balkan Çocuklar Şampiyonası'nda ülkemizi etmsil edeceklerini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler