Dilmen F.Bahçeli yıldızı uyardı: "Otursun, düşünsün"

Rıdvan Dilmen, Ntv'de yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe ve Gençlerbirliği arasında oynanan maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

Yayınlanma: 20.12.2015 - 21:39
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen, Ntv'de yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe ve Gençlerbirliği arasında oynanan maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

İşte Dilmen'in sözleri:

FERNANDAO SIRTI DÖNÜK OLMAZ
Fernandao'nun etkili olduğu bölümler kenardan gelen toplardı. Fernandao sırtı dönük değil, kenardan gediği zaman 1. tercih olduğu görebiliyoruz.

CANER OTURUP DÜŞÜNSÜN
Antrenörün adaletli bir seçim yapıp Hasan Ali ile devam etmesi Caner'in düşünmesi gereken bir konu. Forma verilmez alınır.

OZAN İLK DEFA...
Volkan da Ozan da oyuna girdikten sonra tutuktu. Souza o bölgenin oyuncusu değil. İyi savunma yaptı. Diego risk alan oyuncuydu.

GENÇLERBİRLİĞİ YENİLENMELİ
Gençlerbirliği çok sıradan bir takım görüntüsü veriyor. Takviyeler yapmaları lazım. El Kebir yüzü dönük oynaması gerekirken sırtı dönük oynamak zorunda kaldı. Yeni hoca ve yeni kadro oluşturulmalı.

NOEL TATİLİ İÇİN GÖRÜLEN KARTLAR
Fenerbahçe adına herkes mutluyken, en mutsuzu Alves'tir. 4. sarı kartı görüp yürüyecekti. Fırsat da buldu ama olmadı. 8. yabancı kart gördü gitti. Art niyet aramıyorum ama denk mi geliyor nedir. Çok da tesadüf olamaz. Alves çok uğraştı. Bir tek hakeme bana niye kart göstermedin demediği kalmadı. Kulüpler izin vermesin, göndermesinler.

F.BAHÇE'NİN YARIŞTA OLMASI ÖNEMLİ
Beşiktaş'ın iki önemli rakibini yenmiş olmasına rağmen Fenerbahçe'nin kafa kafaya gitmesi onların açısından olumludur.

NANİ'Yİ YIPRATTILAR
Nani'yi bugün biraz yıprattılar. Arkadan bir iki kez ısırınca ne kadar korkmuyorum desen de korkarsın, bir ayağını çekersin.

HAKEM ÜCRETLERİNE DENGE LAZIM
Mete Kalkavan sertliğe müsaade etmesi yanlış ama yetenekli hakemdir. Bu tür kartlara dikkat etmesi lazım. Hakemlerin ücretlerinin dengelenmesi lazım. Birileri 30-40 alırken diğerleri 3-5 alırsa psikolojileri bozulur. Profesyonel hakemlik işinden anlamam. 10 kişiyi ayırmamaları lazım.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler