Dilmen'den Arena kehaneti: "Çok fena yapar..."

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - İstanbul Başakşehir mücadelesinin 90 dakikasını değerlendirdi.

Yayınlanma: 13.09.2015 - 20:05
Abone Ol google-news

 

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - İstanbul Başakşehir mücadelesinin 90 dakikasını değerlendirdi. Dilmen, Beşiktaş'ın 90 dakikanın hakimi olduğunu ve galibiyeti hakettiğini belirtirken, Şenol Güneş'in Quaresma'yı yedek kulübesinde oturtmasına ise ilginç bir yorum yaptı.

"Bugün izleyenler açısından rüzgara rağmen şahane bir maç oldu. Başakşehir 7 savunma oyuncusuyla maça çıktı ama kalesinde 7 tane pozisyon verdi. Bu kadar savunmacıyla çıkan bir takım için çok fazla...

"Güneş'in Quaresma'ya yaptığını eğitmenliktir"

"Mario Gomez bir sntrfor için çok iyi oynadı. Tolga da iyiydi, kurtardığı ciddi şutlar var. oğuzhan'ın yerine giren Necip de iyiydi. Bekler idare ettiler. Sosa fiziğini toparlamış. Olcay bugün biraz vasattı. Şenol Hoca Quaresma'yı kenarda oturtarak eğitmenliğine devam etti. Bu eğitmenliktir. "

"Herkes gol atabilirdi"

Dolayısıyla Beşitaş oyunun 1. dakikasından 90. dakikasına kadar çok iyi futbol oynayarak bu maçı haketti. Her an gol atabilecekmiş gibi oynadılar. "Ben atmayayım, sen at" diyerek herkes birbirine lütfederek oynadı. Kerim Frei da her an gol atabilecek gibi oynadı.

"Stoperler çok iyi değil"

Kötü oyuncular demiyorum stoperler için ama Gomez veya cenk de oynasa, Ersan'la aradaki mesafe uzuyor. Eğitilmeye, gelişmeye müsait bir takım... Ama stoperler daha iyi olmalı.

"İlk yarıda 4-0 olurdu"

"8 tane savunmacı savunmacı ile oynadığınız zaman hücum gücü yüksek takıma hücum yapamazsınız. 8 tane savunma oyuncusu ile çıktığınız zaman klas oyunculardan kurulu bir takıma karşı ilk yarıda golü yersiniz. İlk yarıda 4-0 olurdu son toplar yerini bulsaydı. Santrfor nasıl olması gerekiyorsa böyle bir futbolcu. Alıp dönüp vuran bir futbolcu. Dönüyor vuruyor. Zamanlama kalitesi çok yüksek bir futbolcu. Aldı önüne çekti. Solla vurması gerekiyor vuruyor. Gökhan'da kıpırdama var ama son tercihlerini yanlış yaptı. Olcay canlı ama o da son tercihlerini yanlış yaptı. Sosa ve Oğuzhan da uyumlu oynadı."

"Çok fena yapar"

Beşiktaş, Vodafone Arena'ya çıktığı zaman çok fena yapar rakipleri. Ligde maçlarda golü bulduktan sonra daha da çok gidiyor ileriye. Geçen sene oyunu tutmaya çalışıyordu. Hocanın da tarzı hücum. Hızlı oynamaya çalışıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler