Dördüncü yıldız için mucize gerek

Ligin 27. haftasında Bursaspor'u yenerek zirveye kurulan Fenerbahçe, önce Eskişehir, ardından Erciyes ile berabere kaldı, bitime 3 hafta kala lider Galatasaray'ın 3 puan gerisine düştü. Kanarya'nın şampiyonluğu artık mucizelere kaldı.

Yayınlanma: 14.05.2015 - 09:51
Abone Ol google-news

Fenerbahçe dün akşam adeta intihar etti. Sarı-Lacivertliler, 27. haftada oturduğu liderlik koltuğunu 28. haftada Eskişehir deplasmanında aldığı 1-1’lik skorla kaptırmıştı. Ardından zorlanarak da olsa Balıkesir ve Sivas’ı deviren İsmail Kartal’ın öğrencileri, “Kalan haftalardaki en kolay rakip” gözüyle bakılan Erciyesspor ile yenişemedi. Henüz 2. dakikada öne geçmesine rağmen 6. dakikada gol yiyen, ardından bir türlü rakip savunmayı ve kaleci Gökhan’ı geçemeyen Fenerbahçe büyük bir şok yaşadı. 90 dakika sonunda lider Galatasaray ile olan fark 3 puana çıktı. Eğer maç eksiği bulunan Beşiktaş bu akşam Akhisar’ı yenerse, Sarı-Lacivertliler’in Kara Kartal’ın da 1 puan gerisinde 3. sırada 31. haftayı kapatacak.

İki zorlu deplasman

Ligin bitimine daha 3 maç var. Üstelik Galatasaray ile Beşiktaş, 33. haftada birbiriyle oynayacak. Ancak hem ortaya konulan kötü futbol, hem de Mersin ve Başakşehir gibi zorlu deplasmanlara gidilecek olması, Sarı-Lacivertliler’in 4. yıldız hedefinin mucizelere kalmasına neden oldu. Çünkü iki rakibi, kalan maçlarını kazanıp derbide berabere bile kalsa şampiyon Galatasaray olacak. Üstelik Fenerbahçe’nin yapacağı en ufak hatada, Şampiyonlar Ligi hedefi de başka bahara kalabilir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler