Uçakta bir başka yolcuyu ısıran adam hayatını kaybetti

Lizbon-Dublin seferini gerçekleştiren uçaktaki 24 yaşındaki adam, bir başka yolcuyu ısırdıktan sonra kontrol altına alındı. Kontrol altındayken fenalaşan adam uçuş enasında hayatını kaybetti. Ölüm sebebi henüz açıklanmadı.

Yayınlanma: 19.10.2015 - 19:50
Abone Ol google-news

İrlanda'da okuyan yabancı uyruklu bir öğrenci olduğu iddia edilen 24 yaşındaki genç adam, Lizbon- Dublin seferini yapmakta olan uçakta bir başka yolcuyu bilinmeyen bir sebepten ötürü ısırdı. Bu hareketinden sonra kontrol altına alınan genç bu esnada fenalaştı ve hayatını kaybetti. Uçak bunun üzerine Cork'a acil iniş yaptı.

Havayolu, 168 yolcu ve 6 kişilik mürettebatın acil inişten sonra otobüs ile Dublin'e gidebilmesi için gereken hazırlıkları yaptığını açıkladı. Irish Mirror'da yer alan habere göre, uçuş esnasında tedirgin olduğu gözlenen 24 yaşındaki adam ısırdığı yolcu dışında bir yolcuyu daha yaraladı. Diğer yolcuların ve mürettabatın çabalarıyla kontrol altına alınan adam bu esnada fenalaştı. Yolcular arasındaki bir doktorun müdahalelerine rağmen 24 yaşındaki adam kurtarılmadı.

Yolcunun ölüm sebebinin kesinleşmesi için otopsi raporu bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler