İşte bu villaya el kondu! Her yerde aranıyor

Kayıplara karışan Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç'in villasına el konuldu. Yanukoviç'in yasa dışı yollarla zimmetine geçirdiği iddia edilen villa ziyaretçi akınına uğradı.

Yayınlanma: 24.02.2014 - 11:03
Abone Ol google-news

Parlamento tarafından görevden alınmasının ardından kayıplara karışan Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç'in villası, ziyaretçi akınına uğradı.

Başkanın villası şaşkına çevirdi-FOTO GALERİ

 

VİLLADA HAYVANAT BAHÇESİ, GOLF SAHASI VE HELİKOPTER PİSTİ VAR

Yanukoviç'in içerisinde hayvanat bahçesi, golf sahası ve helikopter pistinin yanı sıra yapay göl ve su yolları bulunan villası Ukraynalıların ilgisini çekti. Başkent Kiev'in yaklaşık 20 kilometre dışındaki Mezhyhirya'da bulunan lüks evin fotoğraflarının ziyaretçiler tarafından sosyal medyada paylaşılmasıyla Yanukoviç'in lüks yaşamı da gözler önüne serildi. Villanın bulunduğu arazide ayrıca, suya atılmış çok sayıda belge de bulundu.

YASA DIŞI YOLLARLA ZİMMETİNE GEÇİRDİ İDDİASI

Yanukoviç, uzun yıllar devlete ait olan ev ve arazinin bir kısmını iktidara geldikten sonra şüpheli bir şirket üzerinden yasa dışı yollarla zimmetine geçirmekle suçlanıyordu. Bu iddiaları yalanlayan Yanukoviç ise arazinin sadece küçük bir bölümünü kiraladığını savunuyordu.

 

Ukrayna'da Yanukoviç'e yakalama kararı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler