Muhammed Ali'nin ailesinden açıklama: Erdoğan listeden çıkarıldı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın efsanevi boksör Muhammed Ali'nin Cuma günü ABD'de gerçekleştirilecek cenaze töreninde konuşma yapmayacağı bildirildi. Muhammed Ali'nin ailesi yaptığı son açıklamada Erdoğan'ın isminin çıkartıldığını duyurdu.

Yayınlanma: 07.06.2016 - 11:54
Abone Ol google-news

Muhammed Ali'nin ailesi efsane boksör için ABD’nin Louisville kentinde Cuma günü yapılacak cenaze törenindeki konuşmacılar arasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isminin çıkartıldığını duyurdu.

Muhammed Ali’nin unutulmaz 11 sözü

Ali ailesinin sözcüsü Bob Gunnell, konuşmacı listesine iki ismin daha eklenmesi nedeniyle programda yurt dışından gelen misafirlere yer kalmadığını açıkladı. Sözcü hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de Ürdün Kralı Abdullah'ın konuşmalarının programdan çıkarıldığını, Erdoğan'ın ve Ürdün Kralı'nın makamlarının bu kararı "zarafet ve anlayışla" karşıladığını ifade etti.

İlk açıklanan konuşmacı listesinde yer alan isimler şöyleydi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Kralı  Abdullah, ABD eski Başkanı Bill Clinton, ABD'li aktör Billy Crystal, gazeteci Bryant Gumbel, Muhammed Ali'nin eşi Lonnie ile kızı Maryum ve farklı dinlerden temsiciler…


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler