Prens bar kapısından geri çevrildi

Danimarka'nın Veliaht Prensi Frederik, yanında kimlik kartı bulunmadığı için Avustralya'nın Queensland eyaletindeki bir bara alınmadı.

Yayınlanma: 23.08.2017 - 16:40
Abone Ol google-news

Sputnik'in The Courier Mail haber sitesinden aktardığına göre, Prens'in Jade Buddha Bar adlı mekanın kapısında kaldığı görüntüleri paylaştı.

Görüntülerde, Prens ile yanındaki grubun bir süre sonra bölgeyi terk ederek, yaklaşık 1 saat sonra geri döndüğü görülüyor.

Kimlik kartı olmadığı için içeri alınmadığı belirtilen Prens, iddiaya göre kendi güvenlik ekibinden bir kişiye dönüp, barın güvenlik personelinin kendisini suçlu biri sanıp sanmadığını sordu.

AVUSTRALYA POLİSİ: STATÜSÜNDEN DOLAYI PRENS'İN KİMLİĞE İHTİYACI YOK

Avustralya Federal Polis yetkilisi ise barın güvenlik ekibine, Prens Frederik'in statüsünden dolayı kimliğe ihtiyacı olmadığını söyledi.

Böylece Prens ve beraberindekiler bara girebildi.

YENİ YASAYA GÖRE KİMLİK KONTROLÜ ŞART

Yeni yasa değişikliğine göre Queensland'de, gece yarısından sonra açık olup alkol satışı yapan mekanlar, saat 22.00'den itibaren kimlik kontrolü yapmak zorunda.

Bu mekanlar arasında, Danimarkalı Prens'in girmek istediği Jade Buddha Bar da yer alıyor.

BARIN SAHİBİ: BUZDAĞININ YALNIZCA GÖRÜNEN YÜZÜ

Barın sahibi Phil Hogan, yeni kuralların mekan sahipleri için bir ‘kabus' olduğunu söyleyerek, "Prens Frederik buzdağının sadece görünen yüzü. Her geri çevrilen bir prense karşılık milyonlarca normal insan var" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler